Vay Jerry vay

Vay Jerry vay

Jerry Hall bir zamanların en gösterişli mankenlerindendi.

Podyumdan çok Bali’de yaptığı bir evlilikle gündeme geldi.

Jerry, Britanyanın efsane Rolling Stones gurubunun marjinal yaşamı ve haylazlığıyla ünlü solisti Mick Jagger ile tam 22 yıl birlikte yaşadı. Ünlü çiftin ikisi kız, ikisi erkek 4 çocuğu oldu. İlişkileri sansasyonlarla dolu geçti.

Geçtiğimiz Pazar günü 69 yaşında hayata gözlerini yuman İngilizlerin bir başka efsane müzisyeni David Bowie ile Mick Jagger’in sevgili olduğu iddia edildi.

Mick fırtınalı yaşamı boyunca hiç uslanmadı. Lübnan asıllı İspanyol süpermodel Luciana Gimenez, bebeğini dünyaya getirince şu anda 59 yaşında olan Jerry kendisinden 13 yaş büyük hayat arkadaşını terketti. Jerry, geçtiğimiz gün bu kez de kendisinden 25 yaş büyük Avustralyalı ünlü medya imparatoru Rupert Murdoch ile sürpriz bir şekilde nişanlanmış. Murdoch, fazla beklemekten yana değilmiş. Bir an önce evlenmek istiyormuş. Zaten gelmiş 84 yaşına daha ne kadar bekleyecek? Amerikalı eski manken turnayı gözünden vurmuş. Kısmete bakar mısınız?

Haberin Devamı

Vay Jerry vay!

It’s Now or Never

Leonardo Di Caprio uzun yıllardır filmlerde oynuyor.

Hollywood’da ses getiren önemli projelerde yer aldı. ‘Titanic’ filmindeki rolüyle dünya çapında üne kavuştu. Martin Scorsese gibi duayen yönetmenlerle çalıştı.

‘The Aviator’de Howard Hughes’u, ‘J.Edgar’da Edgar Hoover’ı canlandırdı. ‘Shutter Island’ adlı psikolojik gerilimde başarılıydı. The Great Gatsby’de olağanüstüydü. ‘The Wolf Of Wall Street’de canlandırdığı Jordan Belfort tiplemesi harikaydı.
Vay Jerry vay

Ancak henüz hiçbir filmiyle çok arzu ettiği Oskar’ı kazanamadı.

Altın Küre ödülüne layık görüldüğü son filmi ‘The Revenant’ ile şimdi bu şansı var. Diyalogları az, aksiyonu bol, inanılmaz zor şartlar altında çekildiği her sahnesinden belli olan ‘The Revenant’, 41 yaşındaki Leonardo Di Caprio’nun kariyerindeki belki son Oscar şansı değil. Ama şeytanın bacağını kırması için ayağına gelen büyük bir fırsat. Elvis Presley’in ‘ya şimdi ya asla’ anlamına gelen şarkısındaki gibi. ‘It’s Now or Never’

Haberin Devamı

Küfürsüz komedi olur mu?

Malatyalı bir ailenin eğlenceli miras paylaşımı hikayesini işleyen ‘Dedemin Fişi’ filmi haftaya gösterime giriyor.

Filmin oyuncularından Doğa Rutkay ‘’Bizim çok fazla çocuk seyircimiz var. O yüzden filmde küfür kullanmadık. Küfürsüz de komedi yapılabiliyor” demiş.

Vay Jerry vay

Küfürsüz komedi yapılabilir ama bizde o kadar zeki senaryo yazabilen yetenek yok. Filmde Ali Sunal da varmış.

Rahmeti babası Kemal Bey nur içinde yatsın.

Ne güzel ‘eşeoğlueşek’ derdi!

DİĞER YENİ YAZILAR