Speedy Gonzales CMYLMZ

Hızlı çapkın Cem Yılmaz’ın aşklarının çoğu başlar başlamaz bitiyor, neden mi?

Cem Yılmaz müthiş hızlı bir çapkın. Göz açıp kapayana kadar işi bitiriyor. Bunda popüler olması ve karizması da büyük rol oynuyor. Bugüne dek adı birçok ünlü ve ünsüz güzelle aşk dedikodularına karışan komedyen son derece akıllı davranıyor. İlişkileri ve özel hayatı hakkında magazincilere ser verip sır vermiyor ve hayatına giren kadınların güvenini kazanıyor. Yılmaz son olarak konuk olduğu bir dizinin setinde tanıştığı Merve Çağıran adındaki bir oyuncudan ayrılıp, aynı dizide rol alan Cansu Melis Karakuş ile gönlünü eğlendirmeye başlamış. Sosyal medyadan birbirlerine takibe aldıkları için durum ortaya çıkmış. Aslında Cem’in sevgilisiyle olan ilişkisini sonlandırmasına ‘ayrıldı’ demek hata olur. Ayrılmak için biriyle bir süre birlikte olmak gerekir. Cem’in aşklarının çoğu ise başlar başlamaz bitiyor. 44 yaşındaki mizahçı eski eşi Ahu Yağtu’dan boşandıktan sonra daldan dala konmayı ve tek kişiye bağlanmamayı tercih ediyor. Ayşe Hatun Önal ve Ebru Şallı ile beraberliklerinde de durum farklı değildi. Onlarla olan gözlerden uzak ilişkisi de sürpriz bir şekilde başladı ve aniden bitti.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, karikatürist, stand-up ustası, sinemacı, reklam oyuncusu ve en önemlisi oğluna düşkün son derece iyi bir baba. Kod adıyla: SPEEDY GONZALES CMYLMZ

Ey Asena! boşanırken aklın nerelerdeydi?

Asena Atalay eski eşi Caner Erkin’den boşanırken hiçbir şey talep etmemişti.

Şövalyelik yapıp ‘’Benim ailem varlıklı, paraya pula ihtiyacım yok’’ demişti.

Sonra Caner hayatımın aşkını buldum diye oyuncu Şükran Ovalı ile evlendi.

Asena’nın duruşu birdenbire değişti. Önce eşi benzeri görülmemiş bir masraf pusulası çıkartıp Caner’den çocukları için yüklü bir nafaka istedi.

Kendisine güçlü bir avukat bulup mahkemelere gitti, eski eşine hacizler getirdi.

O da yetmedi.

Boşanma protokolünde kendisinin kandırıldığını öne sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını istedi. Ancak mahkeme Asena’nın beklentisine umduğu karşılığı vermedi. Boşanma sırasında tarafların mal paylaşıma ilişkin haklarından feragat ettiklerini belirterek davayı reddetti.

Haberin Devamı

Ayrıca Asena’nın gayrimenkulleri ve lüks otomobillerine konan tedbirin devamına karar verdi. Duruşma sonrası Asena ve avukatının büyük hayal kırıklığına uğradıkları iddia edildi. İkisi adeta yıkıldı dendi.

İyi de artık iş işten geçti.

Sorarlar insana. Ey Asena!

Boşanırken aklın nerelerdeydi?

DİĞER YENİ YAZILAR