Pamuk ipliğine bağlı evlilikler

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir ikinci yılı henüz dolmamış evliliklerine noktayı koymuş. Nedeni araya bir başkasının girmesi değil. Bir şeyin girmesi. O şey de bir mont. Geçtiğimiz Ocak ayında İrem kulisten çıkarken eşi üzerine deri montunu almasını söylemiş. İrem de ‘’Yok aşkım bornoz bana yeter’’ demiş. Ancak Rıza’nın maçoluğu tutmuş. ‘’Deri montunu alacaksın’’ diye israr etmiş. İrem’in de inadı tutmuş. ‘’Bana ne bornozu giyeceğim’’ diye tutturmuş. İş öyle büyümüş ki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar vermişler.

Bunların tartışmasını hem yapmak hem de anlamak için 0-6 yaş gurubunda olmak gerekiyor. Onun için kim haklı, kim haksız diye boşuna düşünmeyin. Özet olarak bir montla, bornoz arasında gidip gelmişler. Sonunda ‘kocişim’, ‘karişim’ diye başlayan ilişkilerini tüketmişler. Acı ama gerçek. Böyle durup dururken hiç yoktan biter. Pamuk ipliğine bağlı evlilikler!

Çek bir alay hadise olsun

Almanya’dan yerli ithal güzel şarkıcı Aynur Aydın yeni albüm çıkartıyormuş. Tanıtımı için de basında yer bulsun diye dikkat çekici açıklamalar yapmış. ‘’Bu ülkede paran varsa sanatçısın’’ diye bir iddia ortaya atmış. Avrupai bir kadın olduğunu hatırlatmış. Ancak yalana haksızlığa gelemediğinden dolayı ‘’İçimde kamyoncu Türk erkeği var’’ şeklinde tuhaf mı tuhaf, komik mi komik garip bir benzetmede bulunmuş.

Haberin Devamı

Belçika’dan yerli ithal Hadise için de ‘’Hadise hiçbir zaman Avrupai bir kız değidi. Belçika’da halay çekiyordu. Beni Münih’te halay çekerken göremezsiniz’’ demiş. Hadise içindeki alaturkalık sayesinde kendini ülkemizde sevdirdi ve popüler oldu. Samimi, doğal ve sevecen davrandı. Avrupai havalarda takılsaydı belki de bu kadar kalıcı olmazdı. Televizyondaki bir ses yarışmasının jüri koltuğunda oturamazdı. Hadise ortama uymak için bizden biri gibi davranıyor sanıyorduk. Meğer daha buralara gelmeden önce gurbetlerde halay çekiyormuş.

Aynur Aydın canım Türkiyem’de meslektaşı Hadise gibi para kazanmayı planlıyorsa bir an önce halay çekmeye başlasın. Durma Aynur durma. Senin de kesen dolsun. Çek bir halay hadise olsun!

Haberin Devamı

Kenan’ın Karadayı’lığı tutarsa

Kenan İmirzalıoğlu 1.5 ay önce nişanlandığı ve 2014 yılının Aralık ayından beri aşk yaşadığı Sinem Kobal ile Mayıs ayında evlenecekmiş. Ünlü oyuncu Ayvalık Cunda Adası’nda yapılacak düğün için kesenin ağzını açmış. 300 kişilik bir davetli listesi oluşturulmuş. Düğün organizasyonu ve balayı için Kenan’ın 800 bin TL’yi gözden çıkarttığı iddia ediliyor. Sponsorlardan gelen teklifleri de reddettiği söyleniyor. Oysa Hollywood yıldızları sponsorlar sayesinde düğünlerini bedavaya getiriyor. Hatta üste çok da iyi para kazanıyor. Kenan’ın Karadayı’lığı tutmuş diyelim. Sinem’iyle ona mutluluklar dileyelim!

DİĞER YENİ YAZILAR