O kolyeyi herkes taşıyamaz

Diva Bülent Ersoy, yani Bülent Abla ya da nam-ı diğer Babla, fevkaladenin fevkinde heybetli kadındır. Kendine ait posta kodu olduğu bile söylenilebilir. Boyu, posu, endamı, cüssesi maşallah yerindedir. Arz-ı endam ettiği yerlerde kalabalığın arasında bile olsa kendini gösterir. Babla son olarak GAP Arena’da düzenlenen bir sünnet düğününde sahneye çıkmış. Her zamanki gibi tepeden tırnağa siyahlar içindeymiş. Başında yine geniş siyah şapkası varmış ama bu kez altın rengi devasa kalınlıktaki zincir kolyesiyle dikkatleri üstüne çekmiş.

Zincir Danimarkalı bir mücevher markası olan Monies’in koleksiyonuna aitmiş. Abanozdan yapılan ve altın varakla kaplanan ürünleri bin ile iki bin Euro arasıymış. Bu yıl meğer aksesuar dünyasında abartılı takılara modaymış. Babla’mız da hemencecik modaya uymuş. Hem en abartılı hem de en gösterişli takıları bulmuş. Boynundaki kolye o kadar büyük ve ağır duruyor ki mermerden yapılmış bir heykelin üstüne koysalar ağırlığından boynu bükülür. Gerisini siz düşünün. Babla demişler ona Babla. O kolyeyi herkes taşıyamaz!

Haberin Devamı

Ütücü kız Tülin

En yetenekli mankenimiz Tülin Şahin dünya tatlısı kadındır. Son derece hayat doludur. Pozitif enerjisi yüksektir. Bıcır bıcır konuşmasını sever ama kimse hakkında kötü bir laf etmez. Dedikodu yapmaz. Kendi işine bakar. Sürekli olumlu düşünür. Tülin ve eşi gurme şef Memet Özer evlerinin kapısını bir dergi için açmış. Birlikte poz vermiş.

Ünlü manken “Evimi çok seviyorum. İşim yoksa evden dışarı adım atmam. Belki inanmayacaksınız ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor” demiş. Ben inanırım. Çünkü Tülin’i iyi tanırım.

Benim gibi acayip hiperaktiftir. Boş durmaktan nefret eder. Mutlaka kendine bir uğraş bulur. Sevgili Şef Memet çok şanslı adam. Eşi hem güzel, hem neşeli, hem eğlenceli, hem de işinde başarılı. Üstelik evini o kadar çok seviyor ki tüm kadınların kabusu olan ütü yapmak bile ona keyif veriyor. Her eve bir tane lazım. Ütücü kız Tülin!

Hadise’nin kilo hadisesi

Hadise ekran popülaritesini iyi kullanıyor. Seksi popçu yaz festivallerin en gözde sanatçıları arasında yer alıyor. Bu arada sürekli bir kilo problemiyle uğraşıyor. Sibel Can gibi bir verse iki alıyormuş gibi duruyor. Nitekim son konserinde fazla kiloları yüzünden sahnede dans ederken zorlanmış. Kendisine bu konudaki düşünceleri sorulunca da sinirlenmiş. “Bu beni incitiyor. Yeter artık çok ayıp. Bana şiddet uygulanıyor. Bedenim bana ait. Kimseye söz düşmez. Aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorum” diye tepki vermiş. İncinmesini, alınmasını, gücenmesini anlarım da şiddet uygulandığı iddiaları komik.

Haberin Devamı

Asıl şiddet bize uygulanıyor. Hadise’nin kilo hadisesinden hepimize gına geldi. Yetti gayri!

DİĞER YENİ YAZILAR