Modern family diye asıl buna denir

Caner Erkin, oğlu ile oturması için Asena’ya kiraladığı evin parasını ödememiş...

Asena Atalay ile eski eşi Caner Erkin arasındaki soğuk savaş alevlenmiş. Nafaka istekleri, icra takipleri, velayet davası derken yeni bir gelişme olmuş.

Bir televizyon programının iddiasına göre ünlü futbolcu oğlu ile birlikte oturması için Asena’ya kiraladığı evin parasını ödememiş.

Bunun üzerine ev sahibi Asena hakkında tahliye kararı çıkartmış. Haber doğruysa Asena eşyalarını toplasın 7 yaşındaki çocuğunu alıp Caner’in yanına taşınsın. Caner hem çift kira ödemekten kurtulur hem aralarındaki nafaka sorunu biter.

Hep birlikte yaşayacakları için velayet davası da otomatikman ortadan kalkar. Caner yeni eşiyle birlikte aynı evde olacağı için ödemelerde de aksaklık olmaz. Gereksiz tatsızlıklar çıkmaz. Başta belki biraz sıkışırlar.

Daral gelebilir. Caner’in eşi Şükran Ovalı kem küm edebilir.

Ama sonunda alışırlar.

Çocuğun hatırına gül gibi geçinip giderler. Ekranda yıllardır durum komedisi olarak izliyoruz.

Emmy Ödülü kazanan bir dizi olarak biliyoruz. Ama ‘Modern Family’ diye asıl buna denir!

Haberin Devamı

Laf altında kalmamak

Huyumuz kurusun kamyon altında kalmaya sesimizi çıkartmayız ama laf altında kalmaya tahammül edemiyoruz. Eleştiriyi sevmediğimiz gibi son sözü söyleyenin illa kendimiz olmasını istiyoruz. Örneğin, popun kraliçesi Demet Akalın. Demet’in bugüne dek girdiği polemiklerde karşılıksız bıraktığı bir laf olmamıştır. Mutlaka cevabını yapıştırmıştır. Cem Yılmaz’ın da bu konuda eline kimse su dökemez. Sosyal medyada kendisine sataşan olunca da gereğini yapmakta hiç gecikmez. Son olarak Şener Şen adına açılan sahte Twitter hesabından kendisine yönelik eleştiri yapılınca ünlü komedyen duruma derhal müdahale etmiş. Şener Şen’in Twitter hesabının bulunmadığını belirterek “Kendini Şener Şen zannetmek de dahil mi? Böyle tiplerin bir de ahkam kesmesi? Şener abinin twitter hesabı yoktur. Dikkat!” demiş. Ne kadar ünlü, ne kadar varlıklı, ne kadar popüler, ne kadar hayranı olursa olsun hiç fark etmiyor. Canım Türkiyem’de laf altında kalmayı kimse hazmedemiyor.

Haberin Devamı

Çak bir selam

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur, Instagram hesabından Amerika tatilinde 5500 metre yüksekten atladığı videoyu "2006'da 30 metre ile başlayan 2017'de 5500 metre ile son halini bulan, serbest düşüş atlayışlarımın niteliksel ve niceliksel değişimi" notuyla paylaşmış.

Hep diyorum. Sabri maçlarda topu kale yerine boşuna tribünlere gönderip havalara dikmiyor. Gözü pek eşi Yağmur’a selam çakıyor!

DİĞER YENİ YAZILAR