İki dişini uzattı yakalarını kaldırdı Vampir Dmitri diye karşımıza çıktı

Kerem Bursin ‘Yaşayamayanlar’ adlı yeni dizisinde bir vampiri canlandırıyormuş. 31 yaşındaki yakışıklı aktör 500 yaşındaki Vampir Dmitry karakterini çok sevmiş. “Onun dünyası benim aşık olduğum bir dünya oldu” demiş. Elinde olsa uzun yıllar Dmitry’yi oynamak istediğini söylemiş. Rolünü benimsemek oynadığı karakterin kimliğine bürünmek budur işte.

Kerem 3 yıldır kendisi gibi oyuncu olan 2010 Miss Turkey ikincisi Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyor. 27 yaşındaki tescilli güzel ülkenin en popüler, en havalı, en alımlı, en çekici kadınlarının başında geliyor. Onunla birlikte olan bir erkeğin Dracula’nın dünyasına aşık olduğunu sanması için aklından zoru olması gerekir. Meraklanacak bir durum yok. Kerem’in aklı başı maşallah yerinde. Kendisi sonuçta profesyonel bir oyuncu.

Yeni dizisi başlamadan önce görevini yaptı. Kafasında senaryosunu yazdı. İki dişini uzattı yakalarını kaldırdı. Vampir Dmitry diye karşımıza çıktı.

Gündeme gelmeyi bilmek

Asena Atalay, eski eşi futbolcu Caner Erkin ile evliyken medyanın gündeminden düşmüyordu. Magazin sayfalarında mutlaka kendisiyle ilgili bir haber ve fotoğraf yer alıyordu. Ancak boşanma sonrası çaptan düştü. Velayet ve tazminat davaları haricinde adı duyulmadı. Alışık olduğu gibi her gittiği yerde flaş üstüne flaş patlamadı.

Haberin Devamı

Muhabirlere malzeme olacak medyatik bir aşk da yaşayamadı. Magazin sayfalarında kendini görmeye hevesli sevgili bulamadı. Hatta Cihangir’de birlikte görüntülendiği bir erkek arkadaşı ‘’Siz beni tanıyorsunuz” deyip montuyla yüzünü kapattı. Asena da bunun üzerine ‘’Onu bırakın ben size poz vereyim. O bu tür şeyleri bilmez’’ diye durumu kurtarmaya çalıştı.

Şimdi de 28 yaşındaki sunucuya sosyal medyadaki bir takipçisi ‘’Bir günlüğüne erkek olsan abla kimleri döversin?’’ diye sormuş. O da uyanık davranıp ‘’Karı kız kovalarım, bir gün erkek olmuşum ne gerek var hır gür’’ diye yanıtlamış. Bu da hemen haber olmuş. Asena fırsatı çok iyi değerlendirmiş. Hiç yoktan gündeme gelmeyi bilmiş!

Ne tango ne mambo ne vals Yıldız Tilbe’ninkidir asıl dans

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe nevi şahsına münhasır ünlülerimizdendir. Ne zaman ne diyeceği ne yapacağı ve özellikle nasıl dans edeceği hiç belli olmaz. 52 yaşındaki ünlü sanatçı Bodrum’da verdiği konserde ayakkabılarını çıkartıp gönlünce dans etmiş. Gösteri alanını dolduran binlerce hayranına sevilen şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatmış.

Yıldız bir ara hızını alamayıp sahne önündeki antik mezarı yumruklamaya başlamış. Parlak siyah tüllü elbisesini kaldırarak birbirinden ilginç ve enerjik figürler sergilemiş. İzleyenler kendisini cep telefonlarıyla görüntülemeye doyamamış. Duyduk duymadık demeyin. Ne tango ne mambo ne vals. Yıldız Tilbe’ninkidir asıl dans!

DİĞER YENİ YAZILAR