Hacı‘nın işi zor

Efendiliğini hiçbir zaman bozmayan Hacı Sabancı iki arada bir derede kaldı; işi çok zor...

Hacı Sabancı medyatik ve sempatik veliahtlarımızdan. Manken Özge Ulusoy ile aşk yaşıyor. Kimi zaman sevgilisiyle birlikte görünmekten çekinmiyor. Kimi zaman önündeki sevgilisine elini uzatmakla yetiniyor. Ancak Hacı efendiliğini hiçbir zaman bozmuyor. Bazı şımarık ünlüler gibi bağırıp, çağırıp öfkelenmiş numarası yapmıyor. Geçenlerde Özge ile mükellef bir kahvaltı yaparken görüntülenmişti. Şimdi de göbeği büyüdü, gıdısı çıktı, çok kilo aldı diye bir haber çıktı. Yaşam koçu Şeyda Coşkun’la spora başlamış, Boğaz’da yürüyorlardı. Bir taraftan zevkli, keyifli yaşamayı bilmesi, yemeyi, içmeyi sevmesi. Öte yandan arada bir diyete girip iştahını frenlemek zorunda kalması. Bir tarafta kendisinden artık evlilik teklifi bekleyen uzatmalı sevgilisi. Öte yanda evlilik konusunda son derece hassas ve titiz davranan ailesi. Hacı’nın işi zor!

Gerçek sultan Türkan Sultan

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel yıldızlarından Türkan Şoray’ın bazen eski filmlerini izleme fırsatı buluyorum. Efsane Yeşilçam döneminin unutulmaz Türk filmleri nostaljik bir hava taşıyor. Aynı zamanda Türkan Şoray’ın estetiksiz, doğal ve sade güzelliğini gözler önüne seriyor. Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu da çok hoş kadınlar. Filiz Akın’ın da kendine özgü bir havası ve zerafeti var. Ama Türkan Şoray’ın büyüleyici güzelliği kimsede yok. Anjelina Jolie’yi bile gölgede bırakan gözleri ömre bedel bir güzellik. Abarttığımı düşünüyorsanız kanıtları Yeşilçam arşivlerinde duruyor. Ne Hürrem ne Kösem Sultan. Gerçek Sultan Türkan Sultan!

Haberin Devamı

Özge özünü bulmuş

Özge Özpirinçci vejeteryan olmuş. Hayatından kırmızı eti ve tavuğu çıkarmış Çörekotu yağı elma pekmezli kefirlerle besleniyormuş.

Başarılı oyucu her fırsatta kürk karşıtı olduğunu belirtiyor. “Kürk yasak olmalı“ diye haykırıyor. 1 Nisan’da 30 yaşında olacak. Özge sonunda özünü bulmuş!

DİĞER YENİ YAZILAR