Al sigortanı tak altını var mı bundan rahatı?

Alişan ile Buse Varol 900 davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Yıldız yağmuru yaşanan görkemli düğünde damat ve geline takılan kilolarca altın göz kamaştırmış. Çiçeği burnunda evli çift takıların fazlalığı yüzünden oynamakta zorlanmış. Herkes Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla gibi üstünde başında tonlarca ağırlıkla dolaşmayı başaramaz. Babla’nın dayanıklı ve heybetli cüssesi o baskıyı kaldırabilir.

Al sigortanı tak altını var mı bundan rahatı

Buse Varol’un incecik yapısıyla kamburu çıkmadan yürümesi bile mucize sayılır. Cumhurbaşkanımız mutlu çifte “Üç çocuk yapın” nasihatinde bulunmuş. İnşallah birliktelikleri sonsuza dek mutluluk ve huzur içinde devam eder. Ancak bu evlilik işinin bir garantisi yok. Bir bakıyorsunuz güle oynaya evleniyorlar. Unutulmaz bir düğünle dünya evine giriyorlar. Sonra bir bakıyorsunuz yollarını ayırmaya karar veriyorlar. Evlenen çiftlere alınan hediyelerin önceden sigortasını yaptırabilmek mümkün olsaydı masrafa giren davetlilerin içi çok daha rahat ederdi. Sigortanın bedeli söz konusu çiftin evlilik süresine göre ayarlanabilirdi. Sonrasında bütün gece vur patlasın, çal oynasın çılgınlar gibi eğlenilirdi. Al sigortanı, tak takını. Var mı bundan rahatı?

Haberin Devamı

Jelene yenge açılıyor Dusko oyundan atılıyor
Beşiktaşlı Dusko Tosic takımının en çok kırmızı kart gören oyuncuları arasında yer alıyor. 33 yaşındaki Sırp futbolcu iki maç arka arkaya oyundan atılarak takımını eksik bırakma zorunda kalıyor. Sorun aslında aşırı sert oyun tarzından kaynaklanmıyor. Sahalarımızda onun gibi sert oynayan çok meslektaşı var. Ama hiçbirinin Jelena Karleusa kadar gösterişli bir eşi yok.
Tosic’in eşi Jelena Yenge baş döndürücü fiziğiyle sosyal medyada birbirinden çarpıcı pozlar vermeye devam ediyor. Her fotoğrafıyla kendisinden söz ettirmeyi başaran ve gündem yaratan Jelena son olarak şeffaf iç çamaşırlarıyla seksi pozlarını paylaşmış. İki çocuk annesi 37 yaşındaki Sırp şarkıcı 10 yıllık eşi Dusko Tosic ile evliliğinde JK Ordusu adını verdiği fanlarını ihmal etmiyor. Her fırsatta onlara inanılmaz fiziğini gözler önüne seren görüntüler sunuyor. Durum böyle olunca Tosic’in aklı maçlara çıktığında ister istemez onda kalıyor. Jelene yenge açılıyor, Dusko oyundan atılıyor!
RAMBO 5 ‘HUZUREVİNDE İSYAN’
Sylvester Stallone, Rambo serisinin beşinci filmini çekecekmiş. 71 yaşındaki ünlü aktör Rambo karakterini ilk kez 1982 yılında canlandırmıştı. Yıl 2018. Stallone’nin ahı gitmiş vahı kalmış. Yüzü dolgudan şişmiş, kasları sarkmış. Artık ormanlarda gözü dönmüş canilerle uğraşacak hali kalmamış.
Olsa olsa rol icabı emekliliğinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bir yerde çıkan olayları bastırabilir. Filmin adını da ‘Rambo 5 Huzurevinde İsyan’ koyabilir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR