Ah Meryem vah Meryem

Hürrem Sultan olduktan sonra Meryem Uzerli’nin hayatı değişti. Önce ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin çekimleri için Türkiye’ye yerleşti. Sonra daha dizi sona ermeden ‘tükenmişlik sendromu’ diye bir şey bahane edip memleketi Almanya’ya döndü. Derken İstanbul macerasında tanıştığı Türk sevgilinden hamile kaldığını öğrendik. Babası pek hevesli olmadığı için çocuğu tek başına dünyaya getirdi. Yeni bir televizyon dizisi için astronomik bir teklif alınca tekrar ülkemize geldi. Reklamlarda oynadı, hayalim gerçek oldu deyip megastar Tarkan ile tanıştı. Şimdi de kendi maskara markasını çıkartmış.

Cameron Diaz’ın 1988 yapımı ‘Ah Mary Vah Mary’ adlı komedisi aklıma geldi. Filmde Mary’e yaklaşanların başına gelmedik şey kalmazdı. Meryem için de aynısı söylenebilir. ‘Muhteşem Yüzyıl’ın devamı ‘Kösem Sultan’ tutmadı yapımcıları karalar bastı. Çocuğunun babasının işleri bozuldu dendi, adam piyasadan sırra kadem bastı. ‘Gecenin Kraliçesi’ projesinde rol arkadaşı olarak anlaştıkları Mehmet Aslantuğ, çekimler başlamadan diziden ayrıldı. Yeni dizisi bir türlü hayata geçmeyince parayı peşin veren kanala da beklemekten sıkıntı bastı. Bakalım kozmetik sektöründe durum ne olacak? İşte onun için ‘Ah Meryem Vah Meryem’ diyorum!

Haberin Devamı

Hangisi abla, hangisi kardeş?

Tescilli Dünya Güzeli’miz Azra Akın, Çin’de yapılan Miss World 2015 yarışmasında dereceye giremeyen Türk güzeli Ece Çırpan’a destek vermiş. Aynı yarışmada jüri üyeliği yapan Azra, sosyal medyada final gecesi Ece ile birlikte çektirdikleri bir fofoğrafı yüklemiş. Bu arada 2002 yılında Dünya Güzeli seçildiği yarışmadan kendi fotoğrafını koymayı da ihmal etmemiş. “Bundan tam 13 yıl önce 21 yaşına bastığım o geceyle başlayan serüven bana kendi dünyam dışında başka dünyalar da olduğunu öğretti” demiş. İyi kalpi Dünya Güzeli’miz Ece’ye de moral vermek istemiş. “Sevgili Ecem, beni her zaman bir kardeş olarak görebilirsin” diye bir teselli mesajı göndermiş. Şimdi bu iş nasıl olacak ben anlayamadım? Matematiğim iyi değildir ama hesap ortada. Azra Akın 34, Ece Çırpan 18 yaşında. Hangisi abla, hangisi kardeş oluyor? Aslında cevap çok basit. Yıllar geçse de kadınlar yaşlanmayı asla kabul etmiyor. Azra’nın dili abla demeye varmamıştır!

Haberin Devamı

Hande’ye hamamda baskın

Hande Yener, Antalya’da kaldığı otelin hamamını kapatmış. Bir kız arakadaşıyla birlikte yıkanmak için içeri girmiş. Ancak hamamın kapatılmasına sinirlenen bir erkek müşteri içeri dalmış. Hande ile arkadaşını çırılçıplak yakalamış. Hande çığlık çığlığa bağırmaya başlamış. Güvenlik görevlileri gelip adamı hamandan çıkarmışlar. Hamama giren terler derler. Bu kez hamama giren basılmış. Hamamın içi buhar, sabun kokar. Bu da sanki biraz reklam kokuyor!

DİĞER YENİ YAZILAR