Kariyer okları nereyi gösteriyor?

Üç genç oyuncu… Üçü de bundan daha birkaç yıl önce büyük umutlar vaat ediyordu. Üçü de hali hazırda bir televizyon dizisinde rol alıyorlar. Peki, her şey göründüğü kadar güllük gülistanlık mı?

Hazal Kaya

Yalılar ve köşkten varoşlara giden yol

Hazal Kaya’nın ekranlarda son tutan işi “Adını Feriha Koydum”un üzerinden üç yıl geçti. Aradaki üç yılda Kaya, üç farklı diziyle çıktı karşımıza. “Son Yaz- Balkanlar 1912”de topu topu dört bölüm, “A.Ş.K.”ta sadece 13 bölüm katlanabildik ekranlarda kalmasına. “Maral”da ise 12 bölümlük ilk sezonun ardından ‘belki aynı rolle aramıza dönmez’ umuduyla uğurlamıştık kendisini ama dileklerimiz tutmadı. Son iki dizisinde canlandırdığı karakterler ne kadar da çok Feriha’ya benziyor. Aynı toplumsal kesimden gelen, aynı hayallere sahip, aynı adamlara âşık olan, aynı adamlardan vazgeçmek durumunda kalan, aynı, aynı, aynı… Büyük ihtimalle babasının köşkünde elini sıcak sudan soğuk suya koymayan Nihal Ziyagil’den o kadar sıtkı sıyrılmış ki Kaya’nın bir daha zengin kız rollerinde oynamamaya yemin etmiş.

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman

Aynı karakter, hep aynı aynı

10 yıla yaklaşan ekran macerasına 10’a yakın dizi sığdırdı. Yarısından fazlasında başrolde yer aldı. İzleyicilerin çoğu onu bir türlü bitmek bilmeyen “Lale Devri”nin Çınar’ı olarak hatırlıyor. Bugünlerde kendisini “Asla Vazgeçmem” dizisinde Yiğit karakterinde izliyoruz. İzlemesine de, Sayışman’dan beklediğimiz bu mu? Hep bununla mı karşılaşacağız onu izlerken? “Her kadının hayalini süsleyen, hem romantik, hem esprili ve bir o kadar da güçlü” biri olarak mı çıkacak karşımıza?

Ceyda Ateş

Hayaller, sevgililer ve Ceyda Ateş

Onu da “Adını Feriha Koydum”la tanıdık. Jönümüze âşık, zengin ve kötü kalpli kız olarak ekranlarda derin izler bıraktı. Ardından “Evlerden Biri”nde gecekonduda yaşayan kendi halinde bir kızdı. Orhan Kemal’in romanından uyarlanmıştı ama izleyiciden ilgi göremedi, 13 bölümün ardından yayından kaldırıldı. Bir ara “Yılanların Öcü”nde gördük ama bu beraberlik de uzun sürmedi, Ateş kısa bir süre sonra diziden ayrıldı. Yarın akşam yeni dizisi “Gamsız Hayat”, Show TV ekranlarında başlayacak. Kıran kırana geçen pazartesi akşamlarında dizi kendine bir yer bulabilecek mi, zaman gösterecek. Bu dizinin akıbeti Ceyda Ateş’in kariyerini de etkileyecek büyük ölçüde. Zira uzun zamandır sadece özel hayatıyla bahsediliyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR