Gazete Vatan Logo

Ünlü playboy'u gözü yaşlı iki kadın uğurladı

Mete Küçükberber’in cenazesine ailesinden yalnızca kız kardeşi katıldı

Solunum yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Jaguar’ın Türkiye temsilcisi Zeki Küçükberber’in oğlu Mete Küçükberber, son yolculuğuna uğurlandı. Küçükberber, Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene, oğlunun ölüm haberini Kuşadası’nda aldıktan sonra fenalaşan ve İstanbul’a gelen baba Zeki Küçükberber ile eşi “ayakta duracak halleri olmadığı” için katılamadı.

Uzun yıllardır İstanbul’da, babası ve annesinden ayrı olarak yaşayan Mete küçükberber’i kız kardeşi Oya Küçükberber yalnız bırakmadı. Cenaze törenine dostları BJK Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Uçuran Çiller, oyuncu Oktay Kaynarca’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Eski eşten vefa

Törende Küçükberber için göz yaşı döken iki ayrı isim de vardı. Biri 2000 yılında boşandığı eski eşi Firdevs Alkan, diğeri de sevgilisi Mükerrem Göksu’ydu. On iki yıl evli kaldığı Firdevs Alkan, Galatasaray forması sarılı tabutunun başında gözyaşı döktü.

ARKADAŞLARI TEPKİLİ

Törene katılan Mete Küçükberber’in arkadaşlarından oyuncu Oktay Kaynarca, ailesinin Mete Küçükberber’e yeterince sahip çıkmadığını iddia ederek, “Mete çok samimi bir arkadaşımdı. Tek başına iki kez hastaneye gidiyor ve ölüyor. Hiç kimsesi yok muydu? Maalesef yalnız bıraktılar. Ve gerektiği gibi sahip çıkmadılar” dedi.

Haberin Devamı