Gazete Vatan Logo

Uçan penguenleri görüntüledik

Güney Kutbu’na yakın bir bölgede belgesel çekimi yapan ekip, büyük bir sürprizle karşılaştı

1 NİSAN şakaları

Gazeteler her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Nisan’ı boş geçmedi. Ciddiyetiyle tanınan İngiliz gazeteleri bile birinci sayfalarından “şaka” haberlerine yer verdi.

Uçan penguenleri görüntüledik

Telegraph: BBC için hazırladığı bir belgesel için Güney Kutbu’na yakın bir bölgede çekim yapan ekip, büyük bir sürprizle karşılaştı. Yapımcılardan Terry Jones, “Günlerdir penguenleri filme alıyorduk. Ancak hava şartları kötüleşince inanılmaz bir şey oldu. Penguenler soğuktan kaçmak için uçmaya başladı” dedi.

Fatih Terim seneye Kopenhag’ı çalıştıracak

* Haber (Danimarka’daki Türklerin gazetesi): Fatih Terim, FC Kopenhag’la 4 yıllık anlaşma imzaladı. Avrupa Şampiyonası sonrası göreve başlayacak Terim, beraberinde iki Türk futbolcuyu da Kopenhag’a getirecek. Terim teklif karşısında “Kopenhag’da teknik patronluk yapmak çok büyük bir zevk olacak” dedi.

* The Sun: Eşinin yanında kısa görünmekten sıkılan Sarkozy, ameliyatla boyunu uzatacak. İsrailli Prof. Ura Schmuck’un yapacağı ameliyatla Sarko’nun boyu 13 cm. uzatılacak. Cenevre’de yapılacak ameliyatın tarihi sır gibi gizleniyor.

Haberin Devamı