Gazete Vatan Logo

TikTok'çu teyzelerin evlilik tavsiyesi olay oldu! Sosyal medya onları konuşuyor: 'Bizim mahallede oturuyor'

TikTok'ta gece yarısı canlı yayın açan teyzelerin gençlere ‘evlenmeyin’ çağrısı gündem oldu. O anları izleyen bazı kullanıcılar “Teyze ne Tiktok'u Allah aşkına" şeklinde tepki gösterirken bazıları ise tavsiyelere tam destek verdi.

TikTok uygulaması gençler arasında olduğu kadar, yaşlı kesim arasında da hızla yayılıyor. Bazı kullanıcılar için gelir kapısı olan platformu bazıları, sadece sosyal medya uygulaması olarak kullanıyor. Son zamanlarda özellikle canlı yayın bağışları ile gündem olan uygulama bu kez de teyzelerin canlı yayını ile gündeme geldi.

TikTok'ta ortak canlı yayın açan teyzelerin görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Teyzelerin, gençlere "Evlenmeyin" dediği canlı yayın, binlerce kişi tarafından izlendi.

“BABA EVİNDEKİ RAHATLIĞI BULAMAZSINIZ”

TikTok'çu teyzelerin, yayın sırasında genç kızlara seslenerek, "Evlenmeyin, babanızın evindeki rahatlığı hiçbir yerde bulamazsınız, Evlenip ne yapacaksınız?" ifadeleri kullanması komik anların yaşanmasına neden oldu.

BEĞENİ DESTEĞİ İSTEDİLER

Teyzeler, yayın sırasında katılımcılardan yayının paylaşılması ve beğeni de isterken, etkileşimin düşük olduğundan da yakındılar.