Gazete Vatan Logo

Polisteki en önemli delil tayt parçası!

Akhisar’da yakılmış kadın cinayeti gizemini koruyor

Polisteki en önemli delil tayt parçası!

Yakılarak öldürülen kadının kimliği henüz belirlenemedi. Polis en önemli delil olan tayt parçasıyla cinayeti çözmeye çalışıyor.

MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde, Su yolu Mezarlığı Mevkii’nde hunharca işlenen cinayetle ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü ile Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü cinayet büro dedektiflerinden oluşan özel ekip kuruldu. Dedektiflerin öncelikle kentte koruma altındaki kadınları kontrol ettiği kaydedildi. Koruma altındaki kadınlarının tamamıyla görüşüldüğü ve bu kişiler için herhangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığı ifade edildi. Bir sonraki aşamada ise İzmir- İstanbul Karayolu ile çevresindeki bar ve müzikhol gibi eğlence mekanlarında çalışan kadın çalışanların kontrol edildiği belirtildi. Ayrıca kentte, kayıp başvurusuyla aranan bir kadının bulunmadığı da ortaya çıktı.İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeye göre cesedin yüzde 90’ının yanması yüzünden ölen kişinin bıçak, silah ya da darp sonucu mu yaşamını yitirdiğinin belirlenemediği öğrenildi. Ayrıca yine aynı sebeple ölen kişinin tecavüze uğrayıp uğramadığı de tespit edilemediği kaydedildi. Yüzü tamamen yanmış kişinin 20 ila 49 yaşları arasında olabileceği öğrenildi. Ayrıca cesedin yanmamış bölümünde tayt parçası bulunduğu, önemli bir delil olan bu parçanın incelemeye alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Bizim kayıtlarımızda şu anda herhangi bir kayıp şahıs yok. Acı bir durum. Muhtemelen bu işin Manisa ile alakası yok. Yapanlar en kısa zamanda bulanacak” dedi.