Gazete Vatan Logo

Polis eşine kamyon çarpmış!

Seyir halindeki kamyonetten atıldığı iddia edilen Sevim Karanlık’ın kamyon çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı

Polis eşine kamyon çarpmış!

Bolu D-100 Karayolu’nun Yeniçağa İlçesi’ne 3 kilometre uzaklıkta yol kenarında kadın cesedi gören bir sürücü, jandarmayı arayıp kadının Ankara yönüne giden beyaz bir kamyonetten atıldığını iddia etti. Cesedin, Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli H.H.K’nın eşi Sevim Karanlık’a ait olduğu belirlendi.

Jandarma, olay yerinde bulduğu bir kamyonun ön far muhafaza telinden yola çıkarak Ankara yönüne giden tüm kamyonların kamera kayıtlarını tek tek inceledi. Ankara’nın Kazan İlçesi’ndeki bir kamera kaydında sağ ön tarafının hasarlı ve far muhafaza teli olmadığı görülen 46 LH 540 plakalı kamyonun sürücüsü Tahsin Başoğlu’na (26) ulaşıldı. İfadesinde köpeğe çarptığını düşünüp yola devam ettiğini ileri söyleyen Başoğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla bırakıldı.

Akraba ziyareti

Sevim Karanlık’ın, Burdur’dan 4 günlüğüne Kocaeli’deki akrabalarının yanına gittiği, saat 17.00’de terminalden İstanbul’a gidecek otobüse bindiği öğrenildi. Sevim Karanlık’ın, İstanbul otobüsüne binmesine rağmen Bolu’ya neden ve nasıl geldiği, gece vakti hiçbir yerleşim yeri bulunmayan D-100 Karayolu’nda ne işi olduğu belirlenemedi. Jandarma, Sevim Karanlık’ın Facebook’ta arkadaşları arasında yer alan Bolulu biri kadın, biri erkek 2 kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Kamyon şoförünü, olay yerinde düşürdüğü far muhafaza teli ele verdi.

Sevim Karanlık’ın, Facebook hesabında Nisan ve Mayıs aylarında iki defa, ’Bu profilin sahibi öldü’ yazısını paylaşması, arkadaşlarının da ’Yine mi, ne oldu?’ şeklinde yorumlar yapması da dikkat çekti.