Gazete Vatan Logo

Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı

İstanbul'da arabasıyla özel halk otobüsünün önünü kesen saldırgan, "Babamı duraktan neden almadın" diyerek tehditler yağdırdı. Büyük korku yaşayan ve de araçtan inmeyen otobüs şoförünü, olay yerine koşan polis kurtardı. Ertan Büyükahısha ve Mehmet Çakırlar'ın özel haberi.

"Oğlum delikanlıysan insene aşağı. Sana etek giydireceğim oğlum etek etek. Senin cezan kesildi. Hangi polis seni kurtaracak?” Otobüsün önünü kesti. Küfürler etti. Tehditler yağdırdı. 'Polis bile elimden alamaz seni' dedi.

Otobüs şoförü o anları böyle anlattı: "Bir maganda tarafından önüm kesildi. Suçumda ben yolcuyu arkamdan koşturmuşum öyle bir şey yapmadım."

İddiaya göre bütün olayın nedeni buydu. Babasını durakta almayan otobüs şoförünü takip etmeye başladı.

Ecevit İpek özel halk otobüsünde otobüs şoförü. Kendisi geçen gün Altunizade'de seyir halindeyken kullandığı otobüsünün önü bir kişi tarafından araçla kesildi. Ölümle tehdit edildi.

Otobüsünden hiç inmedi kapıyı da açmadı bu sırada ise tehditler ve hakaretler devam ediyordu. Polis gelip olaya müdahale etti. Her iki tarafta birbirinden şikayetçi oldu.

O günden sonra psikolojisinin bozulduğunu, otobüse çıkmadığını söyledi tehdit edilen şoför. Yaşanan korku dolu anlar ise kameraya anbean böyle yansıdı.