Gazete Vatan Logo

Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı!

Ömür Erez neden öldü, hemşire neden vuruldu? Sorusu tüm Türkiye tarafından sorgulanıyor. Kartal’da, sağlık çalışanı başından vurularak öldürüldü. Silahıyla sağlık merkezine gelen Rahmi Uygun isimli şahıs, hemşire Ömür Erez'i başından vurarak ölümüne neden oldu. Rahmi Uygun, Bağcılar'da yakalandı. Söz konusu cinayetin ardından Ömür Erez kimdir, nereli ve evli mi? gibi soruların yanıtları da sorgulanmaya başlandı.  İşte Kartal Topselvi hemşire cinayeti

Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı!

Ömür Erez’in vurulma anı ve neden öldüğü konusu bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. İstanbul’un Kartal ilçesine bağlı Topselvi Mahallesi’nde, Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi’nde saat 14.00 sıralarında hemşire Ömür Erez, Rahmi Uygun (39) isimli şahıs tarafından başından vuruldu. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken, hemşire Ömür Erez'e ilk müdahale, sağlık merkezinde yapıldı. Peki, Hemşire Ömür Erez neden vuruldu? Ömür Erez kimdir, nereli ve evli mi?

ÖMÜR EREZ KİMDİR, HEMŞİRE CİNAYETİ NASIL OLDU?

İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde görevli hemşire Ömür Erez'in, katil zanlısı Rahmi Uygun kısa sürede yakalanmıştı! Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin sağlık merkezine girerek, bir süre konuştuğu hemşireye birkaç el ateş edip, kaçtığı görülüyor.

Uygun'un, kiralık otomobil ile Konya'dan İstanbul'a Musa T. ile birlikte geldiği öğrenildi. Ömür Erez'in katil zanlısı Rahmi Uygun'un ve beraberindeki Musa T.'nin bir börekçide kaydedilmiş yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Rahmi Uygun ile Musa T., Kartal'da bir börekçiden birlikte çıkıyor.

İkili buradan çıktıktan sonra otomobile binip börekçiden uzaklaşıyor.

“KONYA'DAN BELALIM GELDİ, HEMEN GEL”

Kartal'da görev yapan Ömür Erez'in çalışma arkadaşı Mevlüt Koç, 'Ömür hemşire bana Konya'dan belalım geldi, hemen gel' dedi. Ben de içeri girdim. Polisi aramasını söyledim. Olay büyümesin derken içeri girdi ve birden Ömür hemşireye ateş etti.' dedi.

Sözlerine devam eden Mevlüt Koç: 'Saldırgan durmadan kızı tehdit ediyordu. Derdi Ömür hemşireyle birlikte olmaktı. Kız asla onu istemiyordu' dedi.

SALDIRI ANI DA ORTAYA ÇIKTI

Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez'in (33), Rahmi Uygun (39) tarafından silahla vurularak öldürüldüğü dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

BAŞSAVCILIKTAN: 'TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR'

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, hemşire Ömür Erez’in silahla vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve tüm sorumlular hakkında adli işlem yapılması amacıyla tüm araştırmaların titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Kartal Yunus Mahallesi 10 nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak çalışan Ömür Erez’in(34) Rahmi Uygun (39) tarafından silahla vurularak öldürülmesine ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, “20 Ocak 2022 günü saat 14.10 sıralarında Kartal ilçesi Yunus Mahallesi 10 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak çalışan Ö.E'nin şüpheli R.U tarafından ateşli silahla vurularak öldürüldüğünün ihbarı üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış, eylemi gerçekleştiren şüpheli aynı gün Bağcılar ilçesinde yakalanıp gözaltına alınmıştır” denildi.

Yapılan ilk araştırma ve alınan tanık beyanları çerçevesinde maktul ile şüpheli arasında önceye dayalı husumet bulunduğuna dair bilgi edinildiğinin kaydedildiği açıklamada, “Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve tüm sorumlular hakkında adli işlem yapılması amacıyla gerekli tüm araştırmalar titizlikle sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Ömür Erez’in evli olduğu ve nereli olduğu ise henüz belli değil.

 

ÖMÜR EREZ'İN VURULMA ANI

Kartal’da hemşirenin vurularak öldürüldüğü olayda yeni ayrıntılar ortaya çıktı Kartal’da bir aile sağlığı merkezine silahla gelen Rahmi Uygun, burada hemşire olarak görev yapan Ömür Erez’i silahla vurarak öldürdü. Uygun’un hemşire Erez’e daha önceden birlikte olma talebi ilettiği, talebine karşılık alamayınca Erez’i rahatsız ettiği, aralarında çıkan tartışma sonucunda cinayet olayının gerçekleştiği öğrenildi.