Gazete Vatan Logo

Okullara kar tatili!

Kar yağışının etkili olduğu 3 ilde okullar tatil edildi. İşte okulların tatil edildiği yerler;

Okullara kar tatili!

SİVAS

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar, olumsuz hava şartları nedeniyle yarın tatil edildi.

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi ilçe merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışının yarın da devam edecek olması nedeniyle Yıldızeli İlçe Hıfzıssıhha Kurulu eğitime yarın ara verilmesine karar verdi.

ORDU
ORDU’nun yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 11 ilçede ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Ordu’nun yüksek kesimlerinde dünden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların bugün 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Kar nedeniyle kapalı olan 50 mahalle yolunun açılması için belediye ekipleri iş makineleriyle karla mücadele çalışmalarını da sürdürüyor.

Haberin Devamı

TOKAT

Tokat’ta yoğun kar yağışı nedeniyle Niksar ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edilirken, 3 ilçede de taşımalı eğitime ara veridi.
Tokat’ta devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, bazı ilçelerde eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Niksar ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Yeşilyurt ilçesinde taşıma merkezi Şemseddinbey İlkokulu ile Bahçebaşı, Yeniköy ve Gündoğan ilkokulları, Almus ilçesinde Bağtaşı İlk ve Ortaokulu dışında taşıma merkezine taşınan öğrenciler, Pazar ilçesinde ise Ballıca-Ovacık, Doğançalı ve Ocaklı köylerinde taşımalı eğitime ara verildi.