Gazete Vatan Logo

Kripto para bir ailenin daha kabusu oldu! 1 ev ve 27 aracını satan genç kayıplara karıştı

Kripto para bir ailenin daha kabusu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bu kez de Ali Uğur Durkun damgasını vurdu. 1 ev ve 27 aracını satarak kripto para piyasasına adım atan Durkun’un 12 milyon lirayı batırdığı ortaya çıktı. 18 gündür kayıp olan genç sonunda bulundu. Gencin sözleri ise canlı yayına damga vurdu.

Kripto para bir ailenin daha kabusu oldu! 1 ev ve 27 aracını satan genç kayıplara karıştı

Son dönemde büyük bir yatırım aracı olarak kullanılan kripto paralar bir aileyi daha yok etti. Müge Anlı'nın programında çıkan habere göre; bir ailenin 18 gündür kayıp olan oğlunun evlerini ve arabalarını sattıktan sonra 12 milyon lirayı kripto para piyasasına batırdığı ortaya çıkıyor.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşayan Durkun ailesi, oğulları Ali Uğur Durkun’un 1 evi ve 27 otomobili satarak bunu kripto paraya yatırdığı öğrenildi.

Kendisinden 23 Mayıs tarihinden itibaren haber alınmayan Durkun’un bir daha asla ailesinin karşısına çıkmayacağını söylemesi adeta herkesin buz kesmesine neden oldu.

Annesi ve babası üzerlerine borç kaldığını dile getirerek onları ödediklerini dile getirirken son alınan bilgilere göre ise Durkun’un 2 milyon liralık evi 900 bin liraya sattığı da öğrenildi.

Aile ilk önce Uğur Durkun'un "Ben 27 arabayı ve evi sattım. Ailemin yüzüne bakamam, onlarla görüşemem" diyerek kuzenini aradığını ve daha sonra kuzeninin Uğur'u bulup getirdiğini söyledi.

Durkun çifti, daha sonra Uğur'un 2 gün kalıp tekrardan ortalıktan kaybolduğunu ve 18 gündür kendisinden haber alamadıklarını, hayatından endişe ettiklerini söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi.

Haberin Devamı

Toplamda ailesinin 12 Milyon TL'lik varlığını yok eden Uğur Durkun, ailesinin çağrısına kulak verip Müge Anlı'nın ekibine ulaştı ve "27 araç değil 14 araç sattım. Öyle gerektiği için gittim. Haklarını helal etsinler" dedi. Daha sonra da ailesinin ısrarı üzerine canlı yayına telefonla bağlandı. Durkun, “Hakkınızı helal edin. Başka bir şey demek istemiyorum. Ne yaptığımın farkındayım” diyerek telefonu kapattı.