Gazete Vatan Logo

Korkutan hediye!

İstanbullu Nurdan Ürgüp, antrenman kayağı ile Türkiye 3’üncüsü olan Muşlu Seher’e gönderdiği gerçek yarış kayağının geri gelmesi üzerine soluğu Muş’ta aldı.

Korkutan hediye!

Muşlu Fatma-Yaşar Erdoğan çiftinin 5 çocuğundan Seher Erdoğan, Bursa Uludağ’da geçen Şubat ayında düzenlenen Alp Disiplini K2 Ligi İkinci Ayak Yarışmaları’nda antrenman kayağı ile Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmaların yapıldığı gün tatil için Uludağ’da olan banka müdiresi Nurdan Ürgüp, İstanbul’a döner dönmez Seher Erdoğan’a bu başarısından dolayı 3 bin liralık kayak takımı gönderdi. Ancak aile tanımadığı bir kişiden gelen hediyeyi ’dolandırılma’ korkusuyla kabul etmedi. Hediyenin iade edilmesi üzerine Nurdan Ürgüp, bu kez İstanbul’dan kayak takımları ile Muş’a geldi ve Erdoğan ailesinin evine giderek hediyeyi elden teslim etti.

Erdoğan ailesinin misafiri olan Ürgüp, “Doğu Anadolu’da imkansızlıklar içinde genç bir kızın başarısı beni hem mutlu hem de duygulandırdı.Antrenman kayağı ile dereceye giren kızımıza destek olmak istedim. İyi ki kargoyu kabul etmemişler de buralara kadar gelip böylesine güzel insanları tanıdım” dedi.

Dolandırılma korkusu

16 yaşındaki Seher Erdoğan dolandırılma korkusuyla gönderilen hediyeyi almadıklarını belirterek “Nurdan ablama çok teşekkür ediyorum. Kendisine Türkiye şampiyonluğu sözünü verdim” diye konuştu.

Haberin Devamı