Gazete Vatan Logo

Kazalar yolları kan gölüne çevirdi

13 kentte 12 ölü, 68 yaralı var

-AKSARAY: 3 ölü, 4 yaralı

Hatalı sollama sonucu iki otomobilin çarpıştığı kazada Ali Kayabaşı, Fadime Duyar ve Yeter Duyar öldü, Zaide Kayabaş, Osman Karacagün, Erhan Keleş ve Ahmet Kaynar yaralandı.

-SİVAS: 4 ölü, 6 yaralı

Koyulhisar’da Kelkit Çayı’na uçan araçta Adem Sümbül, eşi Emine Sümbül, çocukları Emre Sümbül (1.5) öldü. Diğer çocukları Rabia ve İshak yaralandı. Kangal’da da otomobil ineğe çarptı: 1 ölü 4 yaralı.

-ADANA: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Kozan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yoldan çıkarak dereye uçtu. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

-ERZİNCAN: 1 ölü, 7 yaralı

İstanbul’dan Kars’a giden otomobil şerit ihlali yapınca karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Besra Daşdemir öldü, iki otomobildeki 7 kişi yaralandı.

-DENİZLİ: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli’de traktöre çarpan otomobil takla attı. Sürücü Ramazan Alca, eşi Raziye ve oğlu Kaan (1) yaralanırken, kızı Arife Zeynep (3) öldü.

-KONYA: 7 yaralı

İzmir’den Tokat’a giden ticari araçla otomobil çarpıştı. Kazada iki araçtaki 7 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

-ŞANLIURFA: Şarampole uçtu 3 YARALI

Siverek’te, Agit Bahçeli’nin otomobili şarampole yuvarlandı, 3 kişi yaralandı.

-BATMAN: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Gercüş İlçesi’nde uçuruma yuvarlanan minibüste Selman Öner (32) hayatını kaybederken, oğlu Rojhat Öner (7) yaralandı.

-KASTAMONU: 3 yaralı

İstanbul’dan Trabzon’a giden otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü yitirince araç şarampole yuvarlandı, 3 kişi yaralandı.

-ELAZIĞ: İki kazada 10 yaralı

TIR’la çarpışan otomobilde polis memuru Serkan Telli ve eşi Süphan Telli yaralandı. Yine Elazığ’da meydana gelen kazada Ankara’dan Siirt’e giden minibüs şarampole yuvarlandı, 7 kişi yaralandı.

-MUĞLA: 6 yaralı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde kav∫akta hatalı dönüş yapan sürücünün yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. 6 kişi yaralandı.

-TEKİRDAĞ: 5 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

-ÇORUM: 8 yaralı

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bir otomobilin arka lastiği patladı. Arkadan gelen otomobilin sürücüsü bu araca çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole yuvarlandı. Lastiği patlayan araç da su kanalına uçtu. Kazada iki araçta bulunan 8 kişi yaraladı.

Haberin Devamı