Gazete Vatan Logo

İstanbul'da bugün kar yağacak mı? Kar yağışı ne zaman bitecek, kar bekleniyor mu?

İstanbul’da bugün kar bekleniyor mu? sorusunun yanıtı CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen tarafından yanıtlandı. İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, binlerce insan yollarda mahsur kaldı, araçlar kontak kapattı, trafik deyim yerindeyse felç oldu. İstanbul’daki kar çilesi sonrası vatandaşlar yeni bir kar dalgasının gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Peki, bugün İstanbul’da kar yağacak mı? Kar yağışı ne zaman bitecek?

İstanbul'da bugün kar yağacak mı? Kar yağışı ne zaman bitecek, kar bekleniyor mu?

İstanbul'da dün etkili olan kar, binlerce İstanbulluyu zor duruma soktu. Saatlerce araç trafiği oluştu, toplu taşımada aksaklıklar oldu, vatandaşlar evlerine ulaşmakta zorluk yaşadı. Şimdi ise gözler kar yağışının devam edip etmeyeceğine yöneldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da bugün beklenen hava durumuna ilişkin yeni bir haber paylaştı. Peki, İstanbul’da kar yağışı devam edecek mi, ne zaman bitecek? İstanbul’da bugün kar yağışı bekleniyor mu?

İSTANBUL’DA BUGÜN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR MU, KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK Mİ?

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışının akşam tekrar görüleceğini söyledi.

Avrupa Yakası'nın batısında bir problem var, bugün de çözülemedi. Don da bekleniyor, şu anda sıcaklık eksi derecede. Dolayısıyla don ve buzlanma yollarda mümkündür. Ama iyi bir haber, kar yağışının hafiflediği, artık olmadığı bir sabaha uyanıyoruz. Bugün pek kar yağışı görülmeyecek İstanbul'da. Olsa olsa Anadolu Yakası'nın doğu kıyılarında önemsiz bir kar yağışı olacak.

Haberin Devamı

Kar yağışı akşam saatlerinde 20:00 - 21:00 saatleri arasında görülecek.