Gazete Vatan Logo

Her şey 61 dakika içinde olmuş!

İşte katilin görüntüleri...

Her şey 61 dakika içinde olmuş!

Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çevik’i boğarak öldürdükten sonra tecavüz etmek isteyen Cem Karaçay’ın güvenlik kamerasındaki görüntüleri ortaya çıktı. Zanlının, cinayeti işlediği evde 61 dakika kaldığı tespit edildi.

İSTANBUL Bahçelievler’de işlenen tüyler ürpertici cinayette, zanlının apartman önündeki görüntüleri ortaya çıktı. İnternet servis elemanı kılığında daha önce de genç kızın oturduğu eve giren Cem Karaçay’ın 13 Ekim Cumartesi günü saat 15.11’de binaya geldiği görüldü. Polis tarafından en ince detayına kadar incelenen kamera görüntülerine göre zanlı kapı önünde sigara içtikten sonra içeri giriyor. Evde 61 dakika kalan bir saat kaldığı anlaşılan Karaçay, 17.52’de dışarı çıkıyor. Hızla binadan uzaklaşan zanlının, olaydan sonra evine giderek üzerini değiştirdiği belirlendi. Eşine bir şey söylemeden ayakkabısını ve üzerindeki montu değiştiren zanlı, öldürdüğü Fatma Nur Çelik’in hafıza kartını aldığı cep telefonunu kanalizasyona attı. Olay yerinin üç blok ilerisindeki internet kafeye giden katil zanlısı, burada da güvenlik kameralarına yakalandı. Kamera kayıtlarından zanlının saat 20.47’de girdiği kafeden 00.06’da çıktığı görüldü.


Tutuklandı

İnternet kafeden ayrıldıktan sonra bir taksiye binen Cem Karaçay bu sırada polis tarafından fark edilerek gözaltına alındı. Zanlının ifadesinde ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Polisin neden böyle bir olaya kalkıştığı sorularına uzunca bir süre cevap vermeyen katil zanlısının daha sonra “6 ay önce askerden geldim. Eşim bana ‘seni askerdeyken aldattım’ dedi. Bunun üzerine aramız açıldı. O itiraftan sonra eşimle birlikte olmadım. Zamanımı internek kafede geçirmeye başladım” dediği öğrenildi. Karaçay, daha sonra çıkartıldığı mahkemece “canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Her şey 61 dakika içinde olmuş
DOĞUM GÜNÜNDE ÖLÜM MESAJI

İSTANBUL Bahçelievler’deki evinde elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürülen 20 yaşındaki Fatma Nur Çelik’in, doğum günü olan geçen 10 Eylül’de internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına ’Dönüş Allah’a. 18’inde de 81’inde de ölüm’ mesajı yazdığı belirlendi.

Bahçelievler’de 20 gün önce taşındığı evde elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra öldürülmüş halde bulunan Fatma Nur Çelik’in cenazesi, bu sabah memleketi Antalya’ya getirildi. Çelik’in yakınları, Muratpaşa Yeşilbahçe Mahallesi’ndeki evde taziyeleri kabul etti.

Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Fatma Nur Çelik’in yakınları, genç kızın 20 gün önce yurttan ayrılarak bir arkadaşıyla birlikte kiraladıkları eve çıktığını söyledi. Okuduğu hazırlık sınıfıyla birlikte 3 yıldır İstanbul’da öğrenim gördüğü belirtilen Fatma Nur Çelik’in hayat dolu bir insan olduğunu belirten yakınları, sarsıcı cinayetin bir an önce aydınlatılmasını bekliyor.

FACEBOOK’TA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Hunharca öldürülen Fatma Nur Çelik’in 10 Eylül’de sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajında ’Dönüş Allah’a. 18’inde de 81’inde de ölüm’ yazdığı belirlendi.

Fatma Nur Çelik’in cenazesi, Muratpaşa Camii’nde kılınacak öğlen namazının ardından Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul Bahçelievler’deki evinde elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürülen Fatma Nur Çelik’in cenazesi, memleketi Antalya’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çelik’in cenazesi, saat 11.00 sıralarında helalleşmek için Muratpaşa Yeşilbahçe Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada okunan duanın ardından Muratpaşa Camii’ne getirilen cenazeyle birlikte çok sayıda yakını da cami avlusunu doldurdu.

BENİM ACIM AZALMAYACAK

Hunharca katledilen Fatma Nur Çelik’in babası Ali Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı Allah’a havale ettiğini söyleyerek, "70 milyonda olabilecek bir olaydı. Benim evladıma denk geldi. 3 çocuğum var. Çocuklarım bana Allah’ın bir emanetiydi. Takdir Allah’ındır. Ne olursa olsun katil en büyük cezayı da alsa benim üzüntüm azalmayacaktır. Bundan sonrası adaletin işidir. Adalete güveniyoruz" diye konuştu.

EV ARKADAŞI DA CENAZEDEYDİ

Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik’in cenazesine anne Suzan Çelik katılamazken, baba Ali Çelik, kız kardeşi Ahsen ve erkek kardeşi Abdullah ile birlikte çok sayıda arkadaşı ve akrabası katıldı. Cenazeye katılan isimlerden biri de Fatma Nur Çelik’in 20 gün önce aynı eve taşındığı arkadaşı, Sümeyye Küçükoğlu oldu. Bitkin olduğu gözlenen Küçükoğlu, cenaze namazı sırasında safta yer alarak namaz kıldı. Gözü yaşlı kız güçlükle sakinleştirildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Nur Çelik’in cenazesi, Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TECAVÜZ VE CİNAYETTEN SONRA İNTERNET KAFEYE GİTMİŞ

BAHÇELİEVLER’de Fatımanur Çelik’İ(20) evine internet bağlantısını tamir bahanesiyle girdikten sonra tecavüz eden ve öldüren Cem K.’nın olaydan sonra genç kıza ait cep telefonundaki resimleri incelemek üzere internet kafeye gittiği tespit edildi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre internet kafeye saat 20.47’de giren Cem K., arkalarda bir masaya oturduğu ve işini bitirdikten sonra saat 00.06’da dışarı çıktı. Zanlının internet kafeden çıkıştan bir kaç dakika sonra polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Bahçelievler’de işlenen vahşi cinayetten sonra polis tarafından kısa sürede yakalanan Cem K.’nın cinayetten sonra gasp ettiği genç kıza ait cep telefonuyla birlikte bir internet kafeye gittiği tespit edildi. İnternet kafenin güvenlik kamera görüntülerinde zanlının elindeki çantayla internet kafeye girdiği burada kendisine arkalarda bir masa seçtiği görüldü. Saat 20.47 sıralarında internet kafeye giren Cem K.’nın içinde uzun bir süre kalarak saat 00.06 da dışarı çıktığı tespit edildi. Yetkililer internet kafe çıkış görüntülerinde zanlının elinde bulunan çantanın içinde Fatımanur Çelik’e ait cep telefonun bulunduğunu söylediler.

Öte yandan Cem K.’nın internet kafeden ayrılmasının ardından tam taksiye bineceği sırada cinayet masası dedektifleri tarafından kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.

Haberin Devamı