Gazete Vatan Logo

Ferit Gedik’in annesine ‘Seni keserim’ tehditi!

Hasan Ferit Gedik’in ölümüyle ilgili davada anne Nuray Gedik’e bir sanık yakınının boyun kesme işareti yaptığı öne sürüldü. Sanık yakınları ile izleyiciler, duruşmada ve adliye koridorlarında birbirine girdi...

Ferit Gedik’in annesine ‘Seni keserim’ tehditi!

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki Gülsuyu’nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik’in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin davanın görülmesine dün devam edildi.

Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Adalet Bakanlığı’ndan davanın nakli yönünde görüş gelmediği için tutuklu sanıklar getirilmiyordu. Bu celse ise 22 tutuklu sanık getirildi. Sanıklar salona getirildiği sırada anne Nuray Gedik, “İyi bakın gözüme” dedi.

Bıçak çekti

Duruşma sırasında bir tutuksuz sanığın izleyicilere bıçak çektiği iddia edildi. Söz konusu sanık duruşma salonundan çıkartıldı ve gözaltına alındı. Sanıkların kimlik tespitinin devam ettiği sırada Nuray Gedik, “Sen kimi tehdit ediyorsun” diye bağırdı. Ailenin avukatı Ebru Timtik de, “Sanık Hakan Taşhan önce kafa salladı, sonra eliyle boynunu keser gibi hareket yaptı, tehdit etti. Hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi. Nuray Gedik “Hem oğlumu benden aldınız hem tehdit ediyorsunuz” diye konuştu.

Koridorda kavga

Haberin Devamı

Duruşmada ayrıca tutuksuz sanıklar, izleyicilerin olduğu bölüme oturtulmak istenince, iki grup arasında arbede çıktı. Kavga adliye koridorlarında da sürdü.