Gazete Vatan Logo

Evlerinin yandığını pazarda öğrendiler

ORDU'nun Ünye İlçesi'ne bağlı Ataköy'deki 2 katlı bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler içerisinde kalan ev tamamen yanarken, içeride kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi

Bu sırada ilçede olan ve yetiştirdikleri sebzeleri pazarda satan Sencar Ailesi, evlerinin yandığı haberini alınca hemen köye döndü.

Ünye'ye bağlı Ataköy'de bugün çıkan yangında iki aile evsiz kaldı. Namık ve Sıtkı Sencar kardeşlere ait 2 katlı evde elektrik kontağından yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangında alevler biranda her yeri sardı. Komşuların itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yangını güçlükle söndürmeye çalıştı. Bu sırada ilçede olan ve yetiştirdikleri sebzeleri pazarda satan Sencar Ailesi de evlerinin yandığı haberini alınca hemen köye döndü. Komşuları ve itfaiye ekipleri tarafından bazı eşyaları kurtarılan Sencar Ailesi gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Tamamen yanan ev kullanılamaz hale gelirken aile fertleri de gözyaşlarına boğuldu. Namık Sencar, "Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Biz yetiştirdiğimiz ürünleri satmak için Ünye pazarına gitmiştik. Komşularımızın telefon açması üzerine geldik. Evimiz tamamen yandı" diye konuştu. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı