Gazete Vatan Logo

‘Eski eşim beni gelir kapısı olarak görüyor’

Aktör Fikret Kuşkan, 25 bin TL nafaka isteyen eski eşi için “davul dersi, İngilizce kursu, yaz okulu, kasap ücretini bile istiyor. Beni kişisel gelir kapısı olarak görüyor” dedi. Ancak mahkeme nafakayı 8 bin TL’den 9 bin 500 TL’ye çıkardı

‘Eski eşim beni gelir kapısı olarak görüyor’

Ünlü aktör Fikret Kuşkan’ın eski eşi Bahar Kerimoğlu, velayeti kendisinde olan 8 yaşındaki çocukları Gün Kuzgun için ödenen aylık 8 bin liralık iştirak nafakasının aylık 25 bin liraya yükseltilmesi için dava açtı. Kerimoğlu avukatı Levent Turgut Karakoç, dava dilekçesinde çocuğunun okulunun yıllık giderinin 56 bin 315 lira olduğunu, bunun yanında İngilizce dersi, davul dersi, basketbol kursu, sağlık giderleri, yaz okulu, bakıcı ücreti, mutfak ve kasap ücreti, doğum günü partisi, ev kirası, araba kredisi masraflarının da ortalama 50 bin TL civarında olduğunu belirtti.

Dilekçede Kerimoğlu’nun ayda 10 bin TL kazandığı, davalı Kuşkan’ın ise dizilerden haftalık 50 bin TL kazandığı belirtildi. Kuşkan’ın şu anda 8 bin TL nafaka ödediği ancak bu tutarın çok düşük olduğu, bu nedenle nafakanın aylık 25 bin TL’ye yükseltilmesi talep edildi.

Haksız ve yüksek talep

Fikret Kuşkan’ın avukatı aracılığıyla sunduğu cevap dilekçesinde ise hem madden hem manen çok iyi bir baba olduğu, nafakalarını ödediklerini belirtirken taleplerin haksız ve yüksek olduğunu belirtti. Kuşkan, ev kirasının yüksek olması, yardımcının ücreti, araba kredisi, evin temizlik harcamaları gibi harcamaların çocukla ilgisi olmadığını belirterek, eski eşinin kendi kişisel harcamalarının finansmanı için dava açtığını ve kendisini kişisel gelir kaynağı olarak gördüğünü söyledi. Kuşkan davanın reddini istedi. Mahkeme ise çocuk için verilen nafakası 9 bin 500 TL’ye çıkardı.

Haberin Devamı