Gazete Vatan Logo

Eski eşe son mesaj!

11 yaşındaki ikiz kızlarıyla birlikte evde ölü bulunan Ayşe Kanel’in olaydan birkaç gün önce boşandığı kocasına “Ben çocuklarla yatıyorum. Allah’a gidiyoruz” diye mesaj attığı ortaya çıktı

Konya’da Ayşe Kanel adlı kadının 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa Duru ve Eylül Hazal’la birlikte ölü bulunması olayında sır perdesi aralanıyor. Olayı aydınlatmaya çalışan polis, cinayet ihtimalinin yanı sıra annenin kızı Eylül’ü önce boğazını kesip sonra yastıkla boğduğu, diğer kızını da bayıltıp evi ateşe vererek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, anne Ayşe Kanel’in cep telefonundan eşine mesajlar attığı ortaya çıktı.

Kanel’in olaydan bir kaç gün önce eski eşi Remzi Polat’a cep telefonundan ’Ben çocuklarla yatıyorum. Allah’a gidiyoruz’ diye mesaj attığı belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılan Ayşe Kanel ile Melisa Hazal Polat’ın yapılan otopsilerinde yangından çıkan duman nedeniyle karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi.

Odada bulunan eşya dolabının yanıcı bir madde ile yakıldığı, Ayşe Kanel ve kızının vücudunun da bu yanıcı madde nedeniyle alev aldığı ve yandığı ortaya çıktı. Diğer odada bulunan ve boğazından bıçakla kesilen Eylül Duru Polat’ın ise boğazı kesildikten sonra yastıkla yüzüne bastırılarak öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı