Gazete Vatan Logo

Erkeğin iyisi kebapçıda belli olur

Balık ve sebze seven erkekler iyi aile babası oluyor. Kebap severler ise aldatmaya meyilli yani kötü koca!

Psikologlara göre erkeklerin hangi yemekleri sevdikleri, aile hayatlarının nasıl olacağına dair ipuçları veriyor. İşte yemek masasında erkeği test etme yolları:

Balık sevenler: İyi baba, iyi koca
Eğer evlenmek istediğiniz erkek balık düşkünüyse, iyi bir aile babası olacağından emin olabilirsiniz. Balık sever erkekler uzlaşmacı, sabırlı ve saygılı olurlar, dolayısıyla uzun süreli ve sağlam ilişkiler kurarlar. Ne istediklerini ve onu nasıl elde edeceklerini de çok iyi bilirler. Çocuklarla araları iyidir.

Kebapçılar: Bencildir, uzak durmaya bakın
Et seven erkekler pek makbul değil. Psikologlar etobur erkeklerin sabırsız, bencil ve inatçı olduklarını tespit etmiş. Bu tip erkekler eşlerini aldatmaya da meyilli. Hiçbir zaman kadınların ihtiyacı olan güveni veremiyorlar. Maço tavırları da sıkıntı yaratıyor.

Vejeteryanlar: Romantik ve neşeli tipler
İyi bir aile kurmak isteyen kadınlar için vejeteryan erkekler de iyi bir seçenek. Sebze meyve seven erkekler çok romantik. Ölümüne aşık oluyorlar. Ayrıca hayattan zevk almasını da biliyorlar. Yaşamınızın zevkli bir tatile dönüşmesini istiyorsanız kendinize vejeteryan erkek bulun.

Tatlıcılar: Yumuşak ve duygusal oluyorlar
Psikologlar, tatlı seven erkekler konusunda karamsar. Çok duygusal ve yumuşak olan bu tip erkekler iletişim kurma konusunda pek yetenekli değil, içe kapanık oluyorlar. Tatlıcıların tek iyi tarafı alkolik olmamaları.

Haberin Devamı