Gazete Vatan Logo

Datça nerede, hangi ile bağlı, bölge olarak neresi? Datça belediyesi hangi partinin?

Datça hangi ilde, Datça nerede, Türkiye’de hangi ilin ilçesi? Datça ilçesinde çıkan orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle büyüyen yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Peki, Datça belediyesi hangi partinin?

Datça nerede, hangi ile bağlı, bölge olarak neresi? Datça belediyesi hangi partinin?

Datça’nın Mesudiye Mahallesi, Hava Radar mevkindeki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları fark eden çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 5 söndürme uçağı, 9 helikopter, 20 arazöz, 9 su tankeri ve 3 dozer ve çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Söndürme çalışmalarına askeri birliklerle, çevredeki sitelerin yangın söndürme ekipleriyle, bazı inşaat firmalarının beton mikserleriyle de destek verildi. Alevler sahile doğru ilerlerken, tedbir amacıyla Datça - Palamutbükü kara yolu trafiğe kapatıldı. Peki, Datça nerede, hangi ile bağlı, bölge olarak neresi? Datça belediyesi hangi partinin?

Datça nerede, hangi ilde?

Datça ilçesi Marmaris’e 70 km, Muğla merkeze 125 km, İzmir’e 330 km, Başkent Ankara’ya 708 km, mega şehir İstanbul’a 882 km ve diğer bir tatil yöresi olan Antalya’ya ise 394 km uzaklıkta bulunmaktadır.

2019 seçimlerine göre Datça Belediyesi’ni yüzde 55,56 oy oranıyla CHP aldı.

Haberin Devamı