Gazete Vatan Logo

Ceylan’ın katil ağabeyi 40 gündür firarda

Kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu arkadaşı Bekir Teker ile ilişkisi olduğu iddiasıyla yatağında tek kurşunla öldüren ağabey Erhan Timuroğlu hâlâ yakalanmadı. Bekir Teker, "Sürekli olarak ‘Kardeşimi öldürdüm, sıra onda, onu da öldüreceğim’ diye haber gönderiyor. Tedirginim" dedi

Ceylan’ın katil ağabeyi 40 gündür firarda

24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu’nu, 28 Şubat Pazar günü ağabeyi Erhan Timuroğlu annesi ve babasının gözleri önünde öldürüp kaçtı. Yaşanan vahim olayın üzerinden 40 gün geçti. Ancak cani ağabeyi hâlâ bulunamadı.

Olayların odağındaki isim Bekir Teker ise 40 günlük süreçte yaşadıklarını VATAN’a anlattı. Erhan Timuroğlu yakalanmadıkça rahatlamayacağını söyleyen Teker, “Erhan sürekli bana birileriyle laf gönderiyor ‘Kardeşimi öldürdüm, sıra onda, onu da öldüreceğim’ diyormuş. Can güvenliğim yok, benim de hayatım tehlikede. Zırhlı araba kullanıyorum, emniyetten koruma talep ettim. Çocuklarım için de önlem aldım. Çocuklarım korumalarla okullarına gidiyor” dedi.

Ceylan Timuroğlu ile arasında ilişki olduğuna dair iddiaların iftira olduğunu belirten Teker, “Ceylan kardeşim gibiydi. Erhan’la çok samimiydik. Hatta Ceylan’a hediye ettiği arabayı benim şirketimden aldı. Çocuklarım yanıma geldiğinde en çok Erhan ilgilenirdi” dedi.

Gözleri önünde oğlu tarafından kızı vurulan baba Adem Timuroğlu, “Erhan o gece bir sinirle eve geldi. Ben uyuyordum bir kalktım Erhan içeri geldi. Her şey bir anda oldu. Vurmasını hiç beklemiyordum” dedi. İki evladına da üzüldüğünü belirten Adem Timuroğlu, “Ceylan’ın acısı içimizden dinmiyor. O olaydan sonra o evde oturamadık. Taşındık başka bir yerde oturuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı