Gazete Vatan Logo

Bilek güreşi kanlı bitti!

ANTALYA’da bir restoranda karşılaştığı 25 yaşındaki Abuzer Kabaklı ile bilek güreşi yapmak isteyen 34 yaşındaki Bülent Kuş, yenilince kavga çıktı. Kabaklı’nın otomobiline demirle zarar veren Kuş, arbede sırasında başından ağır yaralandı.
Olay saat 01.00 sıralarında Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Gece yarısı arkadaşı Savaş Şenyüz’le birlikte yemek yiyen Bülenk Kuş, özel bir güvenlik şirketinde çalışan Abuzer Kabaklı’nın içeri girdiğini gördü. Vücut geliştirme yapan Kabaklı’nın pazularından etkilenerek bilek güreşi yapmak isteyen Kuş, kısa süre sonra yenildi.

Yenilginin ardından ikili arasında tartışma çıktı. Kabaklı ve yanında bulunan arkadaşı 21 yaşındaki Tolga Cengiz, arbede sırasında aracına demir çubukla zarar veren Kuş’u engellemek istedi. Arbede sırasında başından ağır yaralanan Kuş, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

"Telefonumu şarj etmek için restorana girdim. Kolumdan tutarak benimle bilek güreşi yapmak istedi. Yenilince de tartışma çıktı. Otomobilimize zarar verince biz de durdurmak zorunda kaldık" diyen Kabaklı ve arkadaşı Tolga Cengiz polis merkezine götürüldü.

Polis olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından büyük çapta hasar meydana gelen otomobili kurtarıcı yardımıyla otoparka çektirdi.

Haberin Devamı