Gazete Vatan Logo

Ankara'da yarın kar tatili var mı? Ankara Valiliği 21 Aralık için kar tatili açıklaması yaptı mı, 21 Aralık’ta Ankara’da okullar tatil olacak mı?

Ankara’da 21 Aralık yarın kar tatili mi? Ankara Valiliği kar tatili açıklaması merakla takip ediliyor. Ankara’da yaşayan öğrenciler ve veliler Ankara’nın birçok ilçesinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Ankara’da okulların tatil edilip edilmediği sorusuna yanıt arıyor. Peki Ankara’da yarın okullar tatil mi?

Ankara'da yarın kar tatili var mı? Ankara Valiliği 21 Aralık için kar tatili açıklaması yaptı mı, 21 Aralık’ta Ankara’da okullar tatil olacak mı?

Ankara’da yarın okullar tatil mi, 21 Aralık’ta Ankara’da kar tatili var mı? Ankara'nın birçok ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle, kar tatili olup olmadığı sorgulanıyor.

Peki; 21 Aralık Ankara yarın okullar tatil mi, Ankara Valiliği 21 Aralık için kar tatili açıklaması yaptı mı?

21 ARALIK ANKARA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da yarın okulların tatil olup olmadığına yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre soğuk hava dalgası geliyor.

Ülke genelinde etkili olan yağışlı hava çarşamba günü etkisini kaybedecek. Meteoroloji uyarısına göre sıcaklıklar salı gününden itibaren Ege ve Akdeniz kıyı kesimi dışında kalan kesimlerde hissedilir derecede düşecek. Özellikle kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece altında seyretmesi bekleniyor. Soğuk havanın önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olacağı, hava sıcaklıklarının cuma günü batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor. Ankara'da sıcaklıkların bu gece yarısından itibaren -9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı