Gazete Vatan Logo

Adana polisi alarma geçti!

Ankara'daki kanlı intihar saldırısının ardından alarma geçen Adana Polisi, şehrin giriş ve çıkışlarında şüpheli araçları kontrol etti. Otoyol üzerinde uygulama noktasına yönlendirilen araçlar kilometrelerce uzayan kuyruk oluşturdu

Adana polisi alarma geçti!

Ankara'da dün saat 18.37'da Güven Park yakınında yapılan kanlı intihar saldırısının ardından istihbarat birimlerinin plakalarını duyurduğu şüpheli araçlara ulaşmak ve olası eylemlerin önüne geçmek için çalışmalarını yoğunlaştıran Adana Emniyet Müdürlüğü, şehrin girişlerine kontrol noktaları oluşturdu. Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden uzman ekiplerin katıldığı uygulamaya, Çevik Kuvvet ile Otoyol ve Asayiş polisleri de destek verdi.

Aralıksız 24 saat boyunca sürdürülen şüpheli araç kontrolleri nedeniyle, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun İncirlik Park Alanı'ndaki uygulama noktası girişinde kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluştu. Şüpheli görülen araçlar durdurulup içinde bulunanlar indirilirken, uzman polisler, didik didik arama yaptı.

Bombalı saldırılara karşı teyakkuzda olan Adana Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl 24 Kasım'da Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi Amirliği önüne bırakılan bomba yüklü otomobile müdahale etmişti. Kontrollü müdahale sonrasında karakol ve çevresindeki binalarda maddi hasar meydana gelmiş, can kaybı ve yaralı olmamıştı.

Haberin Devamı