Gazete Vatan Logo

33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Alan kodları sadece şehirler için geçerli değildir. Çünkü bu kodların ülkeler içinde geçerli oldukları bilinir. Buna göre her ülkede alan kodu görme şansı olduğu bilinmektedir. Bunun yanında telefona arama geldiği zaman numaranın en başına bakmak gerekir. Buna göre gelen aramayı yapan şehri bilmek oldukça kolaydır. Ayrıca alan kodunun değişiklik içermediği bilinir. Yani alan kodu her ülke için sabit şekilde karşımıza çıkar. 

33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Alan Kodu Ne İşe Yarar? 

Alan kodu numaraların başına gelerek sabit hatlardan arama yapmaya yarar. Ülkeler içinde belirlenmiş olan alan kodları vardır. 

33 Alan Kodu Nereye Ait? 

33 alan kodunun zaman zaman denk gelme şansı vardır. Ancak bunun nereye ait olduğunu bilmeyen kişiler merak içerisinde kalırlar. Aramanın ülke dışından geldiği bilinse de nereye ait olduğunu bulmak zor olabilir. Bunun için alan kodlarının nereye ait olduklarını önceden bilmek önem arz eder. 

33 alan kodunun yer aldığı ülke ise Fransa şeklindedir. Fransa ülkesi için geçerli olan alan kodunun 33 olduğunu söyleyebiliriz. Bu kod ile yapılan her arama karşımıza Fransa'yı çıkarır. 

+33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? 

Bir numaradan çağrı geldiği zaman başında +33 yazabilir. Böyle bir durumda arama ülke dışından yapılıyor demektir. Ayrıca +33 ibareli olan alan kodunun sahibi Fransa şeklindedir. Bundan dolayı Fransa için kullanılan alan kodunun +33 olduğu anlaşılır.

33 Hangi Ülkeye Ait Bir Alan Kodudur?

Alan kodları içerisinde 33 olduğu da bilinir. Bu alan kodunu taşıyan ülke ise Fransa olarak dikkat çekmektedir. 33 olduğu zaman numaranın Fransa'ya ait olduğunu rahatça bilmek mümkündür. Ayrıca 33 olan alan kodu sadece Fransa için kullanılır. Çünkü alan kodlarında karışıklık olması istenmez. Buna göre uygun olarak hareket edildiği bilinmektedir.

Haberin Devamı