Gazete Vatan Logo

20 Haziran kontak kapatma eylemi nedir, saat kaçta? Bugün kontak kapatma eylemi mi var?

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan “kontak kapat” hastagi sonrası vatandaşlar arama motorlarına yönelerek 20 Haziran kontak kapatma eylemi nedir, ne zaman, saat kaçta? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte kontak kapatma eylemi hakkında merak edilenler…

20 Haziran kontak kapatma eylemi nedir, saat kaçta? Bugün kontak kapatma eylemi mi var?

Kontak kapatma eylemi ne zaman, saat kaçta, 20 Haziran kontak kapatma eylemi nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Akaryakıt başta olmak üzere art arda gelen zamlara tır ve kamyon şoförleri ara ara tepki göstererek kontak kapatıyorlar. En son da Karaman’da akaryakıt fiyatları başta olmak üzere artan maliyetleri karşılayamayacak duruma gelen şehiriçi minibüs şoförleri kontak kapatma kararı aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından gözler TT olan kontak kapat konusuna çevrildi.

Kontak kapatma eylemi nedir?

20 Haziran 2022 kontak kapatma eylemi iddiaları sonrası, kontak kapatma eylemi ne zaman, kontak kapatma eylemi saat kaçta, 20 Haziran kontak kapatma eylemi nedir? sorularının yanıtı merak ediliyor.

Motorin ve Benzinin fiyatı 30 TL bandına ulaştı. Bir yılda motorine yüzde 300’ün üzerinde gelen zam şehir içi toplu ulaşım yapan minibüs şoförlerini, taksi şoförlerini, şehirlerarası yolcu otobüslerini ve nakliye yapan araçları etkileyince 20 Haziran Pazartesi günü Türkiye genelinde kontak kapatma eylemi çağrısı yapıldı.

Haberin Devamı