Gazete Vatan Logo
VanVan'da harekete geçildi! İpekyolu Caddesi'nden başlıyor, kapatılacak

Van'da harekete geçildi! İpekyolu Caddesi'nden başlıyor, kapatılacak

Van'da harekete geçildi! İpekyolu Caddesi'nden başlıyor, kapatılacak

Van için yeni karar verildi. Van'da, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak kavşak ve yol bakım çalışmaları nedeniyle, şehrin önemli ana arterlerinden biri olan İpekyolu Caddesi'nin belirli bir bölümü 15 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Haberin Devamı

Van Büyükşehir Belediyesi, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülecek kavşak ve yol bakım onarım çalışmaları kapsamında şehirde trafik akışında geçici düzenlemeler yapılacağını duyurdu.

CADDE 15 GÜN TRAFİĞE KAPATILACAK

Belediyeden yapılan açıklamada, İpekyolu Caddesi’nin 4’üncü kilometresinde bulunan Van Kale Kavşağı ile Van Adliyesi önündeki üst geçit arasındaki yolun sağ tarafının 6 Eylül Cumartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi. Trafik akışının bu süreçte yan yoldan sağlanacağı kaydedildi. Çalışmaların 20 Eylül Cumartesi gününe kadar süreceği ifade edilen açıklamada, sürücülerin yan yolları kullanmaları ve trafik işaretleri ile işaretçilere dikkat etmelerinin önem arz ettiği vurgulandı.

Vanda harekete geçildi İpekyolu Caddesinden başlıyor, kapatılacak

İşte Büyükşehir Belediyesi’nin açıklaması:

“Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’nce yapılacak olan kavşak ve yol bakım onarım çalışmaları kapsamında İpekyolu Caddesi 4’üncü kilometresinde bulunan Van Kale Kavşağı ile Van Adliyesi önünde bulunan üst geçit arasındaki yolun sağ tarafı trafiğe kapatılıp, trafik akışı yan yoldan sağlanacaktır. 06.09.2025 (Cumartesi) tarihinden 20.09.2025 (Cumartesi) tarihine kadar kapalı olacak, yolda sürücülerimizin yan yolu kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Kamuoyuna ve vatandaşlarımıza saygı ile duyurulur.”