Eskişehir'de parklarda başlıyor! Tamamen ücretsiz olacak

ESKİŞEHİR HABERLERİ... Eskişehirlileri yakından ilgilendiriyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8 Haziran’da başlayacak ücretsiz yoga, pilates, zumba ve aerobik etkinlikleriyle vatandaşları parklarda spor yapmaya davet ediyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında kentin farklı noktalarındaki park ve yeşil alanlar spor merkezine dönüşecek. 8 Haziran’da başlayacak programlarda vatandaşlar güne sporla başlayarak hem fiziksel hem de ruhsal açıdan daha sağlıklı bir yaşam sürme fırsatı yakalayacak. Etkinliklerin tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Program kapsamında her Pazartesi ve Çarşamba günü Velespit Parkı İskele Alanı’nda yoga, Kentpark’ta ise pilates etkinlikleri düzenlenecek. Salı ve Perşembe günleri Osmangazi Spor Sahası’nda zumba, Büyükpark’ta ise aerobik seansları gerçekleştirilecek. Cuma ve Cumartesi günleri ise Aktif Yaşam Parkı’nda yoga etkinlikleriyle vatandaşlar açık havada spor yapma imkânı bulacak. Tüm etkinlikler sabah saat 09.00’da başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da parklarda spor etkinliklerinin devam edeceğini belirterek tüm Eskişehirlileri programa katılmaya davet etti. Açıklamada, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaştırılması ve vatandaşların hareketli bir yaşam sürmesinin amaçlandığı vurgulandı.






