Bursaspor'un yıldız ismi ölümden döndü: Adem Çağlayan: 12 dikiş atıldı
30.09.2025 - 09:52Güncellenme Tarihi:

BURSASPOR HABERLERİ... Bursaspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bursaspor'un Bursa patentli oyuncularından Hakkı Türker'den kötü haber geldi. Adem Çağlayan yıldız oyuncunun yaşadığı kazayı açıkladı.
Haberin Devamı
Bursaspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor'da geçtiğimiz cuma günü basın toplantısında konuşan teknik direktör Adem Çağlayan “Hakkı evden çıkarken kaza geçirip başına darbe aldı, dikişleri olduğu için antrenmana almayacağız.” ifadelerini kullanmıştı.
Maç öncesi yaşanan talihsiz olayın küçük bir kaza değil, oldukça ciddi bir kaza olduğu öğrenildi. Evinden çıkarken başına bir inşaattan kalas düşen oyuncunun kafasına 12 dikiş atıldığı öğrenildi.

Sağlık ekibi tarafından yakından takip edilen olay sonrası Hakkı Türker’in bu nedenle Isparta 32Spor maçına yedek başladığı belirtildi.





