Gazete Vatan Logo

Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı

Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?

Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarıyla birlikte Van seçim sonuçları da gazetavatan.com'da canlı ekrana geldi. Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde açılan sandık sayısı, oy oranlarıyla birlikte ittifak partilerinin aldıkları oylar da aktarıldı.

VAN SEÇİM SONUÇLARI 2023 - VAN CANLI OY ORANI

YSK'nın seçim yasaklarını kaldırdıktan sonra 21:00'da ekrana geldi. Van seçim sonuçları da 21'den itibaren gazetevatan.com'da olacak. Oy sayımı 18:00'da başladı. 64 milyondan fazla seçmen okullara akın ederek oy verme işlemini gerçekleştirdi. Van ilçe seçim sonuçları da vatandaşların oy verme işlemiyle belli oldu.

VAN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

gazetevatan.com'da seçim sonuçları 2023 takip ediliyor. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları da oy oranlarıyla ve milletvekili oy sayıları da yayınlandı.

VAN İLÇE SEÇİM SONUÇLARI 2023

Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye, Özalp, Saray, Tuşba ilçe seçim sonuçları da Van seçim sonuçlarıyla birlikte belli oldu.

BAHÇESARAY SEÇİM SONUÇLARI
BAŞKALE SEÇİM SONUÇLARI
ÇITAK SEÇİM SONUÇLARI
ERCİŞ SEÇİM SONUÇLARI
GEVAŞ SEÇİM SONUÇLARI
GÜRPINAR SEÇİM SONUÇLARI
MURADİYE SEÇİM SONUÇLARI
SARAY SEÇİM SONUÇLARI

Haberin Devamı