Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yıldız diye geldi istenmeyen adam oldu

Yıldız diye geldi istenmeyen adam oldu

Geride bıraktığımız sezonun başında büyük sükse yaparak transfer ettiği Florent Malouda, istenmeyen adam haline geldi.

Yıldız diye geldi istenmeyen adam oldu

BAŞKAN İbrahim Hacıosmanoğlu’nun geride bıraktığımız sezonun başında büyük sükse yaparak transfer ettiği Florent Malouda, kendisine verilen bütün şanslara rağmen bir türlü kendisinden beklenen katkıyı sağlayamadığı gibi takımda ‘istenmeyen adam’ haline de geldi.

İNGİLTERE Premier Lig’in dev kulübü Chelsea’de 2012-13 sezonunda bir kez bile forma giymemesine rağmen 2013-14’te ‘dünya yıldızı’ sıfatıyla ve büyük uğraşların ardından bordo-mavililere getirilen Fransız oyuncu, koca sezonda sadece 26 maça çıkabilirken 6 tane de gol kaydetmişti. Mustafa Reşit Akçay’ın Fırtına’da teknik direktörlük görevini üstlendiği dönemde umursamaz ve uyumsuz tavırlarına rağmen, yönetimin de isteği üzerine, idare edilen Malouda, Akçay’ın istifasının ardından iyice gözden düştü.

SONU HÜSRAN

HAMİ Mandıralı teknik direktörlüğe getirildikten sonra aldığı kararla Fransız oyuncuyu kadro dışı bıraktıktan sonra Trabzon için Malouda defteri neredeyse kapanmış oldu. Yeni anlaşılan teknik direktör Vahid Halilhodzic, şu an Cezayir Milli Takımı’yla birlikte Dünya Kupası’nda olmasına rağmen bir rapor hazırlayıp yönetime sunmuştu hatırlanacağı gibi. Tecrübeli hoca işte bu raporda önümüzdeki sezonun planlamasında Malouda’yı kesinlikle kadroda düşünmediğini belirtti.

Haberin Devamı

BÖYLELİKLE çok büyük umutlarla takıma getirilen Florent Malouda’nın Trabzon’daki hikayesi her iki taraf için de hüsranla sonra erdi.