Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ve Babel Vodadone Arena'da

Ve Babel Vodadone Arena'da

Beşiktaş'ın yeni transferi dün İstanbul'a geldi.

Ve Babel Vodadone Arena'da

Siyah-beyazlılarla 2.5 yıllık anlaşma yapan 30 yaşındaki Hollandalı futbolcu, Kartal’ın G.Antep ile oynadığı maçı da Adriano ve Talisca ile birlikte tribünde takip etti.

BEŞİKTAŞ, yeni transferi Ryan Babel’e kavuştu. Siyah-beyazlı kulüp, Deportivo La Coruna ile sözleşmesi 31 Aralık’ta resmen sona erecek olan Hollandalı yıldızı dün İstanbul’a getirdi. Hatta 30 yaşındaki futbolcu, Kartal’ın G.Antep ile oynadığı maçı da Vodafone Arena’da izledi.

MAÇ kadrosunda bulunmayan Adriano ve Talisca ile birlikte mücadeleyi statta takip eden Babel’in transferinde siyah-beyazlıların transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner’in büyük emeği var. Ayrıca kulübün eski idari menajeri Semih Usta da Beşiktaş’a Babel’in gelmesinde önemli rol oynadı.

4 OCAK’TA RESMİLEŞECEK

BABEL’İN Beşiktaş’a transferi, devre arası transfer döneminin başlayacağı 4 Ocak tarihinden sonra resmiyet kazanacak. Tecrübeli futbolcu, takımın 2 Ocak’ta başlayacak olan Antalya kampına da katılacak. Beşiktaş ile 2.5 yıllık anlaşma yapan Babel, bu sezonun ikinci yarısı için 850 bin Euro garanti ücret alacak. 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında ise 1.7 milyon Euro kazanacak. Ayrıca puan başı ücreti de 4 bin Euro olacak.

Haberin Devamı

HER iki kanatta ve santrfor pozisyonunda oynayabilen, 2013-2015 yılları arasında Kasımpaşa forması giyen Babel, Deportivo’da geçirdiği sezonun ilk yarısında 12 maça çıkıp 5 gol, 1 asist üretti.