Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ''Tek yol galibiyet''

''Tek yol galibiyet''

“Beraberlik bize yetiyor ancak hedefimiz gruptan zirvede çıkmak. Celtic’in aldığı sonuçlar onların kalitesini yansıtmıyor. Kaliteli oynuyoruz. Kendimize güvenerek sahada olacağız.”

''Tek yol galibiyet''

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, tüm hesaplarını gruptan lider çıkmak üzerine yapıyor. Dünkü basın toplantısında iddialı açıklamalar yapan Portekizli, şu ifadeleri kullandı: “Zorlu ve çekişmeli bir gruptayız. Beraberlik gruptan çıkmamıza yetiyor ama hedefimiz bu maratonu lider tamamlamak. Alacağımız mağlubiyet ise Avrupa’dan uzaklaşmak demek. Bu sebepten bizim için tek yok galibiyet.

ZOR bir rakiple karşılaşacağız. Rakibin aldığı sonuçlar onun kalitesini yansıtmıyor. Agresif oynayan bir takım ile karşılaşacağız. Taraftarımızın ruhu ile oynayacağız, onların desteğiyle zafer istiyoruz. Kaliteli oynuyoruz. Kendimize güvenerek sahada olacağız.

YENİ kurulan takımların bir zamana ihtiyacı vardır. Biz de bunlardan biriyiz. Zaman geçtikçe daha kaliteli, agresif ve baskılı oynuyoruz. Hem orta alanı hem de kanatları iyi kullanıyoruz. Kendi kimliğimizi sahaya yansıtıyoruz.

‘CELTIC BEDEL ÖDEDİ’

CELTIC, şans kırıntıları elde edemedi. Küçük hataların bedellerini ödediler. Onlar için bir duran top pahalıya mal oldu. Son Ajax maçında da gördük bunu. Molde’yi tanımayanlar onların nasıl bir takım olduğunu gördü. Onlar da kalitelerini ispatladılar. Bu sayede liderler. Biz Molde ile oynadığımız ilk maçtan sonra hatalarımızı bulduk.”

Haberin Devamı

'11'i oyuncularım bile bilmiyor'

“SON idmanımızı yaptıktan sonra kimin kadroda olup olmayacağına bakacağız. Burada bazı oyuncuların son durumlarına bakacağız. Sahada kaliteli bir 11 olacak. Sahada olacak ilk 11 maçtan hemen önce kesinleşecek. Oyuncularım da bunu maç saatinde bilecek. Van Persie’nin durumu ciddi değil. Onunla ilgili sağlık ekibinden rapor isteyeceğiz.”

FABIANO: SAHADAN MUTLU AYRILACAĞIZ
AVRUPA maçlarında Volkan’dan kaleyi devralan Fabiano da dünkü basın toplantısında iddiasını ortaya koydu. Kalede yaşanan rekabetin takımı pozitif etkilediğini belirten Brezilyalı eldiven, “Büyük oyunculardan kurulu bir takım var karşımızda. Bizim ilk ve tek hedefimiz gruptan çıkmak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Maç sonunda mutlu ayrılan taraf biz olacağız.
KAPTANIMIZ Volkan’a saygım sonsuz. Hepimiz sahada olmak istiyoruz. İkimiz de çok çalışıyoruz. Takımda kalıp kalmayacağım sene sonu netleşir” dedi.
FERNANDAO REKOR İÇİN SAHADA
ATTIĞI gollerle F.Bahçe’yi ipten alan Jose Fernandao, kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırmaya çok yakın. Sambacı, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde 2 gol daha atarsa sarı-lacivertliler adına bir sezonda Avrupa’da en çok fileleri havalandıran isim olacak. Rekor 7 golle Kuyt’a ait.

Haberin Devamı