Fabiano Ribeiro

Fabiano Ribeiro

Son dakika Fabiano Ribeiro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fabiano Ribeiro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fabiano Ribeiro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabiano Ribeiro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabiano ribeiro gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 fabiano ribeiro haberi bulunmuştur. Tüm fabiano ribeiro haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi Fernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe
26 yıl sonra kale yabancının!
26 yıl sonra kale yabancının! Fenerbahçe kalesini derbide kaleci Carlos Kameni korudu. Sarı Lacivertliler, 26 yıl sonra Galatasaray derbisine yabancı bir kaleciyle çıktı.
22.10.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 6 oyuncu serbest
Fenerbahçe'de 6 oyuncu serbest Fenerbahçe'de kimler gidecek, kimler kalacak?
4.06.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın 100. derbisi
Aziz Yıldırım'ın 100. derbisi Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki Beşiktaş debisinde sürpriz bir kararla sağ bekte Hasan Ali Kaldırım'a şans tanıdı.
7.05.2017 Fenerbahçe
Şansal Büyüka: O da gidebilir!
Şansal Büyüka: O da gidebilir! Spor basının duayen ismi Şansal Büyüka, gündemi değerlendirdi.
5.04.2017 Galatasaray
David Ospina Fenerbahçe'de
David Ospina Fenerbahçe'de Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak adına, ilk olarak işe kaleden başladı. Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile el sıkışıldı. İngiliz ekibiyle de sezon sonunda büyük ihtimalle anlaşmanın sağlanacağı bildirildi.
2.04.2017 Fenerbahçe
Fabiano: 'Zor bir karşılaşma bizi bekliyor'
Fabiano: 'Zor bir karşılaşma bizi bekliyor' Fenerbahçe'nin Brezilyalı file bekçisi Fabiano Ribeiro, 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacakları lig maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.03.2017 Fenerbahçe
Brezilyalı yıldızlar aile yemeğinde
Brezilyalı yıldızlar aile yemeğinde Fenerbahçe’nin üç Brezilyalı futbolcusu Fernandao, Josef de Souza ve kaleci Fabiano Ribeiro, önceki akşam Etiler Nusret Steakhaose’da yemekteydi.
29.12.2016 Magazin
Havaalanında Ozan Tufan krizi!
Havaalanında Ozan Tufan krizi! Fenerbahçeli Ozan Tufan, Hollanda yolculuğu öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki güvenlik görevlilerinden biriyle kavga etti. Güvenlik görevlisi havalimanındaki polis merkezine giderek milli futbolcudan şikayetçi oldu.
7.12.2016 Fenerbahçe
İngiliz basını: 'Emenike yüzünden...'
İngiliz basını: 'Emenike yüzünden...' Fenerbahçe'de bir yıllık kiralık West Ham ayrılığın ardından Emmanuel Emenike'nin dönüşü başarılı oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama!
Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama! SPOR Toto Süper Lig'in 10'uncu hafta mücadelesinde yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Fenerbahçe, İzmir'e geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Osmanlıspor - Fenerbahçe
Osmanlıspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, yenilgisi bulunmayan Osmanlıspor'a konuk oluyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Ankara kafilesinde iki Hollandalı futbolcu yok
Fenerbahçe'nin Ankara kafilesinde iki Hollandalı futbolcu yok Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, başkente geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Luhansk kadrosu belli oldu
Fenerbahçe'nin Luhansk kadrosu belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosu belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Monaco Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman hangi kanalda?
Monaco Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Monaco deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. Şampiyonalr Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında ilk karşılaşmada küçük de olsa bir avantaj elde eden Fenerbahçe zorlu Monaco deplasmanında olacak. Peki Monaco Fenerbahçe karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? İşte detayları...
3.08.2016 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin Monaco kafilesi
İşte Fenerbahçe'nin Monaco kafilesi Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 22 kişilik kadrosunda kafilesi belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i!
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i! Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 3 imza birden
Fenerbahçe'den 3 imza birden Fenerbahçe imza şova devam ediyor..
12.07.2016 Fenerbahçe
Skrtel yarın İstanbul'a geliyor!
Skrtel yarın İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe, Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel'in transfer görüşmeleri için yarın İstanbul'a geleceğini açıkladı. Sarı-Lacivertliler ayrıca yarın Chahechoue, Fabiano ve Ramazan ile sözleşme imzalayacağını duyurdu
11.07.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Porto ile anlaştı
Fenerbahçe, Porto ile anlaştı Fenerbahçe, Fabiano'nun kulübü ile anlaştı...
24.09.2021 Fenerbahçe
Fabiano 1 yılda Fener'de
Fabiano 1 yılda Fener'de Fenerbahçe, Fabiano'yu 1 yıl daha kiraladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
4 futbolcuyla yollar ayrıldı!
4 futbolcuyla yollar ayrıldı! Fenerbahçe, Fabiano Ribeiro, Michal Kadlec, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba ile yollarını ayırdı. Gelecek sezon planlamasında 4 futbolcu ile sözleşme yenilemeyen sarı-lacivertli ekip, resmi internet sitesinden teşekkür paylaşımında bulundu.
31.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'den ilginç karar!
F.Bahçe'den ilginç karar! Fenerbahçe’de gerilim tavan yaparken diğer yandan da önümüzdeki sezonun planlamasına başlandı...
29.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile yarın yapacağı maç için Antalya'ya gitti.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor!
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor! Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fabiano Ribeiro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabiano ribeiro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.