Gazete Vatan Logo
Futbol Süper Kupa'ya sürpriz kadrolar!

Süper Kupa'ya sürpriz kadrolar!

Hangi oyuncular eksik?

Süper Kupa'ya sürpriz kadrolar!

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almayan Gökhan Gönül'ün Süper Kupa'nın maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray kafilesinde ise Burak Yılmaz, Ujfalusi, Melo ve Culio yer almadı.

Fenerbahçe, Galatasaray ile yarın Erzurum’da yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, maç kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların ilk bölümde koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması yaptığı bildirildi. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5’e 2 top kapma, pas çalışması yaptığı, hazırlıkların taktiksel ve bireysel antrenmanlarla tamamlandığı kaydedildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Vaslui ile oynanan rövanş mücadelesinde sol omzunun üzerine düşerek sakatlanan Gökhan Gönül’ün antrenmanda yer almadığı ifade edildi. Bu oyuncunun yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde, sağ üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrıları oluşan Serdar Kesimal’in de tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktığı vurgulandı.

Gökhan Gönül kadroda yok

Sarı-lacivertli takımda, sakatlığı nedeniyle bugünkü idmana katılamayan Gökhan Gönül’ün maç kadrosuna alınmadığı açıklandı.

Vaslui maçında sol omzunun üstüne düşen Gökhan Gönül’ün bu bölgesinde kanama ve yumuşak doku zedelenmesi olduğu ve tedbir amaçlı maç kadrosuna alınmadığı bildirildi.

Aykut Kocaman’ın Galatasaray maçı için oluşturduğu 20 kişilik kadroda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Alex de Souza, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Moussa Sow, Recep Niyaz.

Bu arada Fenerbahçe TFF Süper Kupa’da yarın Galatasaray ile yapacağı maç için Erzurum’a gitti.

Terim Erzurum'a kimleri götürüyor?

Yeni Erzurum Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'ın kafilesinde yer alacak futbolcular belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen TFF Süper Kupa, yarın Erzurum'da sahibini bulacak.

Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, organizasyon tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

TFF Süper Kupa için pazar günü saat 21:00'de Yeni Erzurum Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray cumartesi günü uçakla Erzurum'a gidiyor.

Fatih Terim, Emanuel Culio'yu sürpriz bir şekilde Fenerbahçe maçı kadrosuna almadı. Burak Yılmaz ve Ujfalusi cezaları nedeniyle Erzurum'a gitmezken Felipe Melo da kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray kafilesinde, şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım.

Haberin Devamı