Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Süper’ F.Bahçe

‘Süper’ F.Bahçe

F.Bahçe dün Süper Kupa’da İzmir ekibini 3-0 mağlup ederek zafere ulaştı...

‘Süper’ F.Bahçe

Yüzde 71 gibi inanılmaz bir yüzdeyle hücum ederek 25 sayı alan Miljkovic galibiyetin mimarı oldu.

GEÇEN sezon Aroma Voleybol 1. Ligi’nin final serisinde Arkasspor’u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan F.Bahçe dün de Süper Kupa’da İzmir ekibini 3-0 mağlup ederek zafere ulaştı. Sarı-lacivertlilerde yüzde 71 gibi inanılmaz bir yüzdeyle top öldüren Miljkovic 25 ve Marshall 20 sayıyla oynarken Arkas’ta ise Agamez 17, Burutay ise 10 sayı üretti.

SÜPER KÜBALI

MAÇA iyi başlayan Kanarya ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Daha sonra Marshall’ın servis oyununda yakalanan seri Miljkovic’in skorer oyunuyla devam etti ve ilk set 25-17 F.Bahçe’nin oldu. İkinci oyunda ise sarı-lacivertliler 10-8 öndeyken Miljkovic, Burutay’ı birbirinin aynısı iki hücumda blokla durdurunca İzmir ekibinin gardı iyice düştü ve 2. bölüm de 25-20 Kanarya’nın oldu.

SON sete Arkas 3 değişiklik birden yaparak başladı ve özellikle Ceyhun’un yerine oyuna dahil olan Hansen, İzmir ekibini hücumda daha iyi yönetmeye başladı. Oyunun final bölümüne 21-20 ile önde giren Arkas olsa da Kübalı süper yıldız Leonel Marshall ile yeniden canlanan F.Bahçe son bölümü 25-22, maçı da 3-0 kazandı.

Kadınlarda en büyük belli oluyor

VOLEYBOLDA kadınlarda Süper Kupa’nın sahibi bugün belli olacak.. Geçen sezonun Aroma Ligi şampiyonu F.Bahçe Universal ile Teledünya Türkiye Kupası’nın şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, en büyük olmak için kozlarını Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda paylaşacak.. Saat 18.30’da başlayacak olan dev maç Ntvspor’dan canlı olarak ekranlara gelecek..

Vakıfbank, Mirador’u rahat geçti

VAKIFBANK Türk Telekom, Dominik Cumhuriyeti şampiyonu Mirador’u 3-0 yenip, Dünya Kulüpler Şampiyonası’na iyi başladı. Temsilcimizde tam 9 oyuncu skor üretirken, öne çıkanlar 18 sayıyla Glinka, 13 sayıyla Nikolic, 11 sayıyla Fürst ve 10 sayıyla Bahar oldu.

İLK seti Glinka’nın 7 sayısıyla 25-13 kazanan Vakıfbank’ı 2. bölümde ise Nikolic sırtladı: 25-19. 3. seti 25-14, maçı da 3-0 kazanan Vakıfbank, gruptaki son maçında çarşamba günü Kenya şampiyonu Prisons’la oynayacak.

Haberin Devamı