Gazete Vatan Logo
Futbol Sow'a gereken yapılacak!

Sow'a gereken yapılacak!

Twitter’da ve TV’de yedek kalması ile ilgili yaptığı açıklamaları Ersun Yanal’ı harekete geçirdi. Senegalli golcüye hem disipin talimatına uymamamaktan hem de izin konuşmaktan para cezası verilecek

Sow'a gereken yapılacak!

F.Bahçe'de Moussa Sow’un twitter’ın ardından TV programına verdiği demeçler başını ağrıtacak. Twitter’a “Neden kadroda olmadığımı bilmiyorum” diye yazan, Telegol’e verdiği röportajda da “Konuşmak istedim ama hoca istemedi. Neden kadroda olmadığımı bana açıklamalı” sözleriyle tepkisini gösteren Sow’un tavrı Ersun Yanal’ı verilecek ceza konusunda harekete geçirdi.

Sosyal medya hakkında Topuk Yaylası’nda uyarılarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal, Stoch’u örnek göstererek “Vereceğiniz demeçleri sosyal medya üzerinden değil karşılıklı verelim” mesajını net bir dille ifade ederken, golcü futbolcuya önce disiplin talimatından sonra da izinsiz konuşmadan da para cezası kesilecek. Milli Takım maçı için ayrılan oyuncusuyla dönüşte hesaplaşacak olan Yanal, “Gereken yapılacak, dönüşte konuşuruz. Aramızda çözülmeyecek bir problem yok” mesajını verdi.