Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Son aday N'Doye

Son aday N'Doye

Beşiktaş, forvet listesindekiler el yakınca Hull City'nin golcüsü Dame N'Doye'ye yöneldi.

Son aday N'Doye

Demba Ba ayarında golcü arayan Beşiktaş, Loic Remy için Chelsea'yi ikna edememiş, Everton forması giyen Lukaku'dan ise "Ben kiralık oynayacak bir futbolcu değilim" yanıtı almıştı. Hedef küçültmek zorunda kalan Kara Kartal, Hull City'nin golcüsü Dame N'Doye'ye yöneldi. Demba Ba'nın vatandaşı N'Doye ile görüşmelere başlanırken 30 yaşındaki oyuncu ile üç yıllık sözleşme imzalanacağı ve kulübü Hull City'e ise üç milyon Euro ödeneceği gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ'A PİYANGO VURDU

Geçen sezonun ilk yarısını Lokomotiv Moskova'da geçiren N'Doye, 14 lig maçında 4 gol kaydetti. Devre arası bonservisiyle Hull'a geçen Senegalli golcü, 15 Premier Lig mücadelesinde 5 gol ve 1 asist üretti ancak performansı takımını kümede tutmaya yetmedi. Bu durum, golcü oyuncunun Beşiktaş'a transferini kolaylaştırdı.

TRABZON 'KAP'AMAMIŞTI

Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'un elinden almaya hazırlanan Lokomotiv Moskova, milli golcüyü araya giren Galatasaray'a kaptırınca N'Doye'yi renklerine bağlamış ancak yine Trabzonspor'un canını yakmıştı.. Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası N'Doye'ye ile el sıkışan ve transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Trabzonspor, Slaven Bilic'in çalıştırdığı Lokomotiv'in araya girmesi üzerine N'Doye'yi Rus ekibine kaptırmıştı.

Haberin Devamı

(Sabah)