Dame  N'doye

Dame N'doye

Son dakika Dame N'Doye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dame N'Doye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dame N'Doye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dame N'doye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dame n'doye gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 dame n'doye haberi bulunmuştur. Tüm dame n'doye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava...
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava... Ndoye ile sözleşme yenilemeyen, Rodallega’yı göndermeye hazırlanan Trabzonspor, aradığı alternatif golcüyü buldu. Trabzonspor, bonservisi elinde olan Mehmet Batdal’ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
13.06.2018 Trabzonspor
Demba Ba için tek yol Beşiktaş
Demba Ba için tek yol Beşiktaş Shanghai Shenhua ile İspanya kampında olan Demba Ba adeta yeniden doğdu. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda mutlaka Senegal forması giymek isteyen tecrübeli forvet, hocası Aliou Cisse’nin Avrupa kriterini yerine getirmek zorunda.
16.01.2018 Beşiktaş
Galatasaraylıları kızdıran paylaşım!
Galatasaraylıları kızdıran paylaşım! Trabzonspor'a galibiyeti getiren gollerden ilkini atan Dame N'Doye, maç sonrası Instagram hesabından Galatasaraylıları kızdıracak bir paylaşım yaptı.
19.03.2017 Galatasaray
Ersun Yanal: 'Yaptık, yine yaparız'
Ersun Yanal: 'Yaptık, yine yaparız' Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesinde futbolcularıyla toplantı gerçekleştirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da KAP'a açıklama
Trabzonspor'da KAP'a açıklama Trabzonspor Kulübü, Senegalli futbolcusu Dame N'Doye'nin sözleşmesinde düzenlemeye gittiğini bildirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'a İzlandalı forvet!
Trabzonspor'a İzlandalı forvet! Dame N'Doye ile yollarını ayıran Trabzonspor forvete genç bir golcü alıyor.
11.01.2016 Trabzonspor
N'Doye ile yollarını ayırdı!
N'Doye ile yollarını ayırdı! Trabzonspor'da yaz döneminden transfer edilen, fakat beklentileri karşılayamayan forvet oyuncusu Dame N'Doye ile yollar ayrıldı
9.01.2016 Trabzonspor
'Her takım yeni bir meydan okuma'
'Her takım yeni bir meydan okuma' Trabzonspor'un Senegalli futbolcusu Dame N'Doye, yeni hedefler belirlemeyi sevdiğini söyledi.
22.09.2015 Trabzonspor
Dame N'Doye imzayı attı
Dame N'Doye imzayı attı Trabzonspor, Senegalli forvet oyuncusu Dame N'Doye ile sözleşme imzaladı.
11.08.2015 Trabzonspor
"Trabzon'da oynayacağım için mutluyum"
"Trabzon'da oynayacağım için mutluyum" Trabzonspor'un 3 yıllık anlaşma sağladığı Dame N'Doye, "Trabzonspor gibi bir takımda oynayacağım için çok mutluyum" dedi.
10.08.2015 Trabzonspor
N'Doye üç yıllığına Trabzonspor'da!
N'Doye üç yıllığına Trabzonspor'da! Trabzonspor, Senegalli golcü N'Doye ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
10.08.2015 Trabzonspor
"Trabzonspor golcü isimle anlaştı!"
"Trabzonspor golcü isimle anlaştı!" Transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Trabzonspor'un Hull City'den N'doye ile anlaştığı iddia edildi.
3.08.2015 Trabzonspor
Son aday N'Doye
Son aday N'Doye Beşiktaş, forvet listesindekiler el yakınca Hull City'nin golcüsü Dame N'Doye'ye yöneldi.
13.07.2015 Beşiktaş
Forvete son aday N’Doye
Forvete son aday N’Doye Beşiktaş, 30 yaşındaki santrfor için Hull City’ye yaptığı teklifin cevabını bekliyor
12.07.2015 Beşiktaş
'F.Bahçe'ye seve seve gelir'
'F.Bahçe'ye seve seve gelir' Dame N'Doye ile ilgili olarak, başarılı oyuncunun Türkiye temsilcisi Doğan Ercan önemli açıklamalar yaptı.
29.01.2015 Fenerbahçe
Sow gidiyor, Demba Ba kalıyor
Sow gidiyor, Demba Ba kalıyor Afrika Uluslar Kupası kadrosunu açıklayan Senegal'den Fenerbahçe'ye kötü, Beşiktaş'a iyi haber geldi.
26.12.2014 Fenerbahçe
Demba Ba'ya milli şok
Demba Ba'ya milli şok Senegal Milli Takımı'nın 15 Kasım'da Mısır ile deplasmanda ve 19 Kasım'da Botsvana ile sahasında yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
5.11.2014 Beşiktaş
G.Saray'da N'Doye iddiası
G.Saray'da N'Doye iddiası Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova'nın Senegalli golcüsü Dame N'Doye için girişimde bulunduğu iddia edildi.
1.10.2013 Futbol
F.Bahçe'de büyük korku!
F.Bahçe'de büyük korku! F.Bahçe'nin golcü oyuncusu Sow'un Süper Kupa maçı öncesi Milli Takım'a çağrılması büyük endişe yarattı
2.08.2013 Futbol
Ya F.Bahçe, ya Galatasaray üzülecek!
Ya F.Bahçe, ya Galatasaray üzülecek! Takımlarımızı Afrika Kupası tehlikesi bekliyor
28.09.2012 Futbol
N'Doye'un Galatasaray karnesi: 4 maç 3 gol
N'Doye'un Galatasaray karnesi: 4 maç 3 gol Trabzonspor'un Senegalli forveti N'Doye, Galatasaray'ı boş geçmiyor. 33 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı 4 maçın 3'ünde gol atma başarası gösterdi.
23.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı Trabzonspor zorlu Akhisar deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı.
12.03.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Dame N'doye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dame n'doye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.