Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Robin var kriz yok!

Robin var kriz yok!

Kayseri’de 11’de oynayan F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı hem 3 puanı getiren isim oldu hem de Vıtor Pereıra ile barıştı

Robin var kriz yok!

Sarı-lacivertlilerin çok zorlandığı maçta Robin van Persie 29’da “Buradayım” dedi. Frikikten muhteşem bir gol atıp takımını sırtladı 79’da oyundan çıkarken de Pereira’ya ‘çak’ yaptı

KAYSERİ oynadığı futbolla skorları alamayan bir takım. Daha doğrusu oynamaya çalışıyorlar ama eksiği çok. F.Bahçe ise yıldızlarından çok şeyler beklenen takım. Farkı, puan cetveli açıklıyor zaten. Ama maça gelindiğinde futbol oynayan istediğini koparır. F.Bahçe dün hiçbir şey yapmadığı karşılaşmayı Persie’nin frikiğiyle kazandı, o kadar. Sanki hazırlık etabında bir maça çıkmışlar, yorgunlar ve kimse birbirini tanımıyor.
Uzun zamandır sarı-lacivertli takımı bu görüntü görmemiştik. Ligin 8. haftası oynandı ve şu ana kadar gelecek adına bir ışık göremedik. 3 puan yanıltmasın diye böyle eleştirisel bakıyorum. Zira bu hafta Ajax ve G.Saray maçları var. Bu futbolun yetmeyeceği anlaşılmalı. Unuttum; takım adına gördüğüm bir doğru var, o da Robin van Persie ile Vitor Pereira arasındaki buzların erimesi!
29’A kadar organize atağı bile olmayan Kanarya’ya frikik ilaç oldu. Topun başına Persie geçti, soluyla en köşeye vurdu: 0-1. 32’de Kayseri cevap vermek istedi. Biseswar, pasını çıkardı Oğulcan yakın mesafeden etkisiz vurdu.
LİG KALİTESİNE YAKIŞMADI!
2. yarı Nani, Diego değişliğiyle skora katkı düşüncesi hakimdi. 51’de Hasan Ali korneri kullandı, Fernandao kafayı vurdu, aut. 77’de Biseswar ortayı yaptı, Mabiala arka direkte yükseldi kafayı vurdu, Volkan tokatladı. Devamındaki pozisyonda ise Deniz vurdu, aut. Kayseri isteğini pozisyon zenginliğine yansıtamayınca maçı 1-0 mağlup kapadı. Genel anlamda lig kalitesine de yakışmayan bir maç oldu, değinmeden geçmeyelim.

Haberin Devamı