Gazete Vatan Logo
Süper Lig Rizespor'a Ali Adnan piyangosu

Rizespor'a Ali Adnan piyangosu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, Çaykur Rizespor'un yıldız adayı Ali Adnan için 10 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Rizespor'a Ali Adnan piyangosu

Geçtiğimiz yaz yapılan U20 Dünya Kupası'nda parladıktan sonra, sezon başında Çaykur Rizespor'a imza atan Iraklı yıldız adayı Ali Adnan'ın talipleri gün geçtikçe artıyor. İngiliz basınında yer alan son haberlere göre; Ashley Cole ile yollarını ayıran Chelsea'de menajer Jose Mourinho, genç oyuncunun transferi için devreye girdi.

Asya'nın Gareth Bale'i olarak tanıtılan ve hızlı, duran toplarda etkili olduğu kaydedilen İranlı oyuncu için Londra ekibinin 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yaz Arsenal, Galatasaray ve Sevilla'nın gündeminde yer aldığı belirtilen Ali Adnan'ın, Rizespor'da düzenli olarak forma şansı bulduğuna dikkat çekilen haberde, Chelsea'nin başladığı gençleştirme operasyonu kapsamında 20 yaşındaki oyuncunun da hedeflerden biri olduğu öne sürüldü.

Bu yaz bir sol bek transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Chelsea'nin listesinde Southampton'ın milli takıma kadar yükselen genç yıldızı Luke Shaw'ın da olduğu bildirildi.

(Sporx)